Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Obnovenie črevnej mikroflory.

Príspevok v téme: Obnovenie črevnej mikroflory.
IvanBA

Pri obnovovaní črevnej mikrofloryužívam doplnky výživy pri žalud. a črevných ťažkostiach. Vie niekto poradiť konkretne akej strave sa vtedy vyhýbať - mimo korenín - a čo zvýšiť - jogurty, syry ...? Niekde som aj čítal,že niektore druhy stravy sa maju jesť až po nejakom čase po zjedení doplnku.Neviem to násť

fezo78

Prajem pekný deň.V Trnave býva pán ktorí sa zaoberá imunitnými autoimunitnými chorobami.Napíšte mi na email jogo78@centrum.Ja vám dám naňho kontakt.On Vám určite pomôže.

Edisia

Presne ako tu už zaznelo ide o to ako sú tie baktérie spracované v tých probiotikách. Či sú ozaj živé. Alebo či ich to spracovanie nejako nenaruší a podobne. A taktiež ide najmä o to trávenie, že tieto probiotiká účinkujú včas, vtedy keď majú.
Druhú fľašku? To je ešte celkom málo. Ten proces trvá dlhšiu dobu. Treba si uvedomiť, že to zotavovanie trávenia a žalúdka proste bude trvať nejaký čas ;)

tiezUzivam

tiez som si pred nedavnom kupil symprove, lebo som uz dlhodobo poskusal kopu tabletkovych probiotik a ziadne ucinky som nevidel. Skusal som aj zjest cele balenie za 2 dni a vobec nic sa nestalo - tak sudim, ze asi nie su moc zive.

Preto som si tiez kupil symprove. dobral som druhu flasku prave a zatial ziadne zazraky necitim. mam podozrenie na kandidu, takze skusim ich brat dlhsie.

inac ked si budete vyberat ake tekute probiotika, tak skuste pohladat referencie na kupovanu znacku.
napr. na amazone je kopu kladnych recenzii na symprove.

Dienda

paulita - nie len skrz to. Je za tým omnoho viac. Ale dôležité je aj to, že sú na vodnom základe. To znamená, že pri ich užívaní sa nespúšťa trávenie. Je to úplne niečo iné ako keď máš užívať probiotiká v tabletkách. Taktiež je rozdiel v počte, v množstve živých baktérií. V tabletkách po väčšine sú baktérie, ktoré sú sušené mrazom a tie moc živé asi nebudú :/

paulita

Edisia píšeš, že sú tie probiotiká iné ako rôzne tabletkové ale prečo je to tak? Celkom tomu nerozumiem, len skrz to, že tieto sú na vodnom základe a tie ostatné nie? Tomu akože celkom nerozumiem, že aký to môže mať vplyv na účinok.

petulienka12

Edisia a presne toto je vec, ktorú by si mali ľudia, ktorí majú takéto problémy uvedomiť. Že sa z toho nedá dostať za jednu noc. V priebehu chvíľky, že proste to chce svoj čas, aby opäť trávenie bolo v poriadku. Aby v žalúdku nastala rovnováha. Lebo myslím, že veľkou chybou je, že by sme všetko chceli už aj hneď.

Edisia

Toto je bohužiaľ problém, ktorý sa nedá vyriešiť zo dňa na deň. Rovnako ako človek k tomuto problému nepríde zo dňa na deň...zrejme, keďže týmto problémom trpíš, tak si svoj žalúdok pomaly, postupne oslabovala až sa dostal do takéhoto stavu. Nechcem ťa poúčať, že si si mala dávať na zdravie lepší pozor, keďže ja som si prešla rovnakým problémom :) skôr by som ti chcela pomôcť. Poviem ti, že moja liečba na obnovenie črevnej mikroflóry trvala niekoľko mesiacov. Skúšala som všetky možné probiotiká, lieky a podobne, ale úspech žiadny. Potom som sa dopočula o Symprove, probiotikách, ktoré sú na vodnom základe, takže sú iné ako tie tabletkové. A vedela som, že nemám, čo stratiť tak som si ich kúpila a začala užívať a po troch mesiacoch som sa cítila o dosť lepšie, avšak chce to pravidelnosť. Poctivo ich brať aby sa účinok dostavil :)

petulienka12

dada diéta je fajn, ale problém nedokáže vyriešiť. Takže treba sa zamyslieť nad tým, čo problém vyrieši. Tým, že isté jedlá človek vysadí sa nevyrieši všetko, len že bude menej žalúdok dráždiť ;)

Dada1109

A v prvom rade by si mala navštíviť doktorku, pretože problem nemusi byť len s určitou potravinou ale aj niečo horšie a to sama nezistíš