prosim vas,mam probleem..od kedy som sa zacala holit "tam dole" zarasta mi to viac,ako to bolo pred tym ako som sa neholila..teraz neviem ci sa mam oholit znova..uz som si stym asi 3 mesiace dala pokoj..oholit znova?alebo nechat tak?prosim help
holit???Neholit???
takže vyskúšala som ten detský púder a je to super..ziadne vyrasky po holeni ani cervene ani hnisave proste uuplne super..takze od teraz sa mozem uz holit kazdy den ...dakujem za radu :o)
Skúste večer oholiť, vydezinfikovať niečim alkoholovým a ošetriť Calcium panthotenicum masťou. Je to protizápalové a pomohlo to mnohým.
awooojkoo...ja mam 17 ale musim vam povedat že sa holim skoro každy den...no nie preto,aby som zarastala,ale preto že sa mi pači ak mam uplne hlaadku...že na babatko :)) ak ti možem povedat aj ty sa hol pravidelne je to lepši pocit a chalanov to viac vzrušuje .....
ja som si kupila ten veet proti zarastaniu chlpkov a proti vyrazkam.natrela som sa s tym vzdy po holeni a ziadne vyrazky sa mi uz nespravili.tak skuste si to aj vy kupit. len bacha, uplne dole okolo dierky sa to nesmie natierat.
A odporucate holit akoze uplne alebo do nejakeho pekneho "strihu":-)lebo aj ja mam ten problem s vyrazkami po holeni, ale vyzkusam niektore vase typy...
ja mam podobny problem ako dawn... minule som sa oholila 3 dni po predchadzajucom holeni. hned sa mi tam vytvorili vyrazky z ktorych tiekla krv. holim sa normalne s ziletkou a aj s penou. ale aj tak krvacam. pak tam mam skarede vyrazky-bodky. nemam vyrazky len vtedy, ked sa oholim raz za dva tydne.. a je mi neprijemne ked som zarastena :(
... samozrejme ze si ju pravidelne hol, keby som zbadal neholenu, tak by mi asi prislo zle a urcite by som nechcel sex ... fuj
dawn: no mylsim ze xyba bude najmä v tom ze pokozku po oholeni natries kremom...niekto tu spomynal vonavku..no o tom som aj ja pocula..moja kamoska pouziva nejaku kolinsku ze naozaj zabera tak neviem :D:D...pri holeni "tam dole" je hlavne byt uvolnena/ny a holit opatrne aby sa predislo pripadnym rankam a neskor zapalenym vyrazkam..a ci holit alebo neholit je myslim kazdeho vec..skus oholit a ked sa ti bude pacit budes holit ak nie nexas zarast:)..a co na to nejaky ten muz tak zistis od neho co sa mu paci:)
noo..ja by som nevydrzala sa neholit aspon raz do tyzdna..je to ovela lepsie a hlavne hygienickejsie..takze holit..a ak mas vyrazky..skus sa oholit s nejakou lepsou ziletkou a po holeni sa natri nejakou fonavkou ktora obsahuje alkohol..bude ta to stipat..ale vyrazky by si po tom nemala mat...
dawn- skus hned po holeni pouzit detsky puder.... pomaha:)