Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

holit???Neholit???

dawn

2 x do tyzdna ?...ja mozem tak maximalne raz za dva tyzdne...ked si to oholi m tak je to v ten den fajn ale na druhy den sa mi tam vyhodia strasne vyrazky a nic na to nepomaha...holim sa vzdy novou ziletkou pouzivam vela peny na holenie potom si t to poriadne osprchujem a nakoniec natrem kkremomo po holeni bez alkoholu....a nic na druhy den stale hnusne cervene niekedy aj hnisave vyrazky....tak preto sa enmozem holit viacej krat ale ja chcem...bo ked sa oholim napriklad za dva dni znova tak si ich doskiňriabem a krvacam ako keby ma rezali a potom to je este horsie... ja neveim co uz mam robit pretoze uz na druhy den po holeni tam mam uz male chlpky ktore je citit..a to ma moc hneva..nevie niekto poradit co stym? prosiiim moooc

majinka000

mam rada to robiť priatelovi,a ked mu olizujem vajička..hovorí že to je zvlaštny pocit že sa nevie až nadychnuť..akokeby take ako az steklenie..nevedel mi to opisať..vzrušuje vas to ked vam olizujeme vajicka ??a este pekne aj p do ust ked si ho zoberieme..,????

Chester

Pozri.Ja som chalan a holim sa uplne do hladka tiez.A ked som uz troska zarasteny,tak frajerka mi uz vravi,aby som s tym daco spravil...

Chester

Jasne ze holit.Je to krasne.A nezavadzaju Ti tam tie hnusne velke chply.Hol sa aspon 2 krat do tyzdna.Pri sprchovani napriklad.

Chester

Ja Ti poradim hol sa tam pravidelne.Neviem sice kolko mas rokov,ale priatel bude len rad,ked Ti da dole nohavicky a uvidi krasne nahladko oholenu...Pohlad na zarastenu by ho moc nepotesil...A nehol sa len raz za 3 mesiace.