Podozrenie na neveru

Príspevok v téme: Podozrenie na neveru
palo22

Ahojte, potrebujem poradiť. Mám 40 rokov a s manželkou sme spolu 16 rokov. Máme dve deti, ale náš sexuálny život tým nikdy neutrpel – aj po oboch pôrodoch sme mávali sex bežne a všetko fungovalo.
Zlom nastal až posledný rok. Záujem z jej strany postupne klesal, až sme sa dostali do bodu, kedy ma úplne odmieta. Nie je v menopauze a zdravotné problémy nemá. Skúšal som sa s ňou rozprávať, ale moje snahy vôbec nezaberajú.
Keďže som vylúčil zdravotné dôvody a únava z detí tiež nepripadá do úvahy, lebo s nimi trávim viac času ja, začínam byť presvedčený, že v tom musí byť iný muž. Zažili ste, že by žena takto ochladla bez zjavného dôvodu, ak v tom nebola nevera?

anicka89

je to zvláštne, aj keď si vylúčil zdravotné problémy a deti, môže byť za tým aj iné ako nevera. u žien je to v tomto smere komplikovanejšie. môže mať psychické problémy, môže byť v práci komplikácia, prípadne v jej rodine....

marinka548

este ked aj s detmi si ty, tak si osobne myslim, ze niekoho ma. aj chodi niekam ze von castejsie, ze by si mal podozrenie, ze sa s nieakym inym chlapom stretava?

lenyia

Nie, to sa podľa mňa nestáva, pokiaľ je všetko v poriadku a odmieta ťa, tak isto má niekoho druhého a ešte keď píšeš, že predtým to bolo všetko v poriadku