Melyik oldalon lehet gond nélkül sportfogadási?

Príspevok v téme: Melyik oldalon lehet gond nélkül sportfogadási?
Lui999

Szia! Néhány hónappal ezelőtt kipróbáltam az élő fogadást teniszre: egy női WTA-meccs volt, a második szettben hátrányban. De a stream akadozott, az oddsok folyamatosan változtak, és a fogadás “befagyott”. Tudtok ajánlani egy jó sportfogadási oldalt? Nem csak teniszt szeretnék, ki akarok próbálni mást is. Fogadott már valaki kosárlabdára? Mit gondoltok?

Brandon_77

Ó, végre találtam valakit, aki szintén érdeklődik a tenisz iránt. Vannak kedvenc csapataid, vagy még kezdő vagy? Én szeretek magyar csapatokra fogadni, mert az ivibets.hu ezért +25% bónuszt adnak. Viszont a tenisz már kezd unalmassá válni számomra, de a kosárlabdát még nem próbáltam, szóval erről nem tudok mit mondani. Ott az élő rész tényleg nagyon jó: streamek, odds frissítés pár másodpercenként — azonnal látni, ha valami változik. Ha nálad ezzel gond van, próbáld ki ezt az oldalt. A barátaim ott focira fogadnak.

Brandon_77

Ó, végre találtam valakit, aki szintén érdeklődik a tenisz iránt. Vannak kedvenc csapataid, vagy még kezdő vagy? Én szeretek magyar csapatokra fogadni, mert az Ivibets.hu ezért +25% bónuszt adnak. Viszont a tenisz már kezd unalmassá válni számomra, de a kosárlabdát még nem próbáltam, szóval erről nem tudok mit mondani. Ott az élő rész tényleg nagyon jó: streamek, odds frissítés pár másodpercenként — azonnal látni, ha valami változik. Ha nálad ezzel gond van, próbáld ki ezt az oldalt. A barátaim ott focira fogadnak.