Szia! Néhány hónappal ezelőtt kipróbáltam az élő fogadást teniszre: egy női WTA-meccs volt, a második szettben hátrányban. De a stream akadozott, az oddsok folyamatosan változtak, és a fogadás “befagyott”. Tudtok ajánlani egy jó sportfogadási oldalt? Nem csak teniszt szeretnék, ki akarok próbálni mást is. Fogadott már valaki kosárlabdára? Mit gondoltok?
Melyik oldalon lehet gond nélkül sportfogadási?
Ó, végre találtam valakit, aki szintén érdeklődik a tenisz iránt. Vannak kedvenc csapataid, vagy még kezdő vagy? Én szeretek magyar csapatokra fogadni, mert az ivibets.hu ezért +25% bónuszt adnak. Viszont a tenisz már kezd unalmassá válni számomra, de a kosárlabdát még nem próbáltam, szóval erről nem tudok mit mondani. Ott az élő rész tényleg nagyon jó: streamek, odds frissítés pár másodpercenként — azonnal látni, ha valami változik. Ha nálad ezzel gond van, próbáld ki ezt az oldalt. A barátaim ott focira fogadnak.
Ó, végre találtam valakit, aki szintén érdeklődik a tenisz iránt. Vannak kedvenc csapataid, vagy még kezdő vagy? Én szeretek magyar csapatokra fogadni, mert az Ivibets.hu ezért +25% bónuszt adnak. Viszont a tenisz már kezd unalmassá válni számomra, de a kosárlabdát még nem próbáltam, szóval erről nem tudok mit mondani. Ott az élő rész tényleg nagyon jó: streamek, odds frissítés pár másodpercenként — azonnal látni, ha valami változik. Ha nálad ezzel gond van, próbáld ki ezt az oldalt. A barátaim ott focira fogadnak.