DNA - Podagra

Príspevok v téme: DNA - Podagra
Diak

Dna je beštiálna choroba. To vie iba ten, kto prekonal tretí záchvat dny (prvé dva záchvaty sa dajú vydržať). Pri záchvate na nohe, je problém dostať sa na toaletu a nie ešte ísť k lekárovi. O bolesti nemôže mať potuchy ten, kto záchvat dny nezažil. Všetky dostupné lieky, majú silné vedľajšie účinky a diéta je aj pre askéta – problém. Ja mám chronickú dnu s trvalými následkami, podľa lekárov je nevyliečiteľná, ale ja už jem všetko, nič ma nebolí a žijem.
Pre tých, ktorí trpia dnou, poskytujem moje prežité skúsenosti: Nebudem zdĺhavo popisovať liečenie, ktoré končí po 50 % zľave predajom za 39 €, ale priamo napíšem čo som vypozoroval a čo mi to pomohlo. Nič nepredávam. Hľadal som však na internete a nič podobné som nikde nenašiel.
Prvý záchvat dny som zažil okolo roku 2001. Ďalší záchvat sa ozval po dvoch mesiacoch a následný po ½ roku. Odvtedy 2 x do roka a posledných 10 rokov som to zažil 1 raz ročne (lebo som už vedel, čo môžem jesť a čo nie). Posledné záchvaty boli viac a viac bolestivé a trvali až 14 dní.
V októbri 2024 mi moja dcéra „naordinovala“ (nie je lekárka, ale strojná inžinierka) na základe informácii z internetu veterinárny prípravok (250 000 SPU) v dávke 2 x 2 cps denne, ktorú som znížil pre nemožnosť dodržania, na 1 x 2 cps denne nalačno. Podľa info z internetu Serrapeptása rozpúšťa pomaly usadeniny v cievach, takže lepšie prekrvuje končatiny a odstraňuje pocit studených nôh - (to bol pôvodný zámer mojej dcéry). Aby som podmienku nalačno dodržal, kapsule beriem v noci, keď kvôli prostate musím ísť na toaletu.
A čo som si všimol: Dlhší čas (október až február) som nemal žiadny záchvat dny, hoci cez vianočné sviatky som zásady diéty pre dnu niekoľko raz - iste porušil. A nedodržal som ani „prevenciu“ Milurit. Tak som začal experimentovať: Vysadil som jediné lieky, ktoré užívam,na prostatu. Dve kapsuly Serrapeptasy som v noci však bral.
Tu je výsledok a dôkazy: Zjedol som vyprážaný rezeň – nič. Žiaden záchvat. Dva dni po sebe vysmážané jedlo + pivo, - zase nič. Ako človek milujúci svoje zamestnamie a súčasne svoje Hobby, alkohol nemusím, lebo i pivo vadí „elektronike“. Ale výnimka pre skúšku je nutná. Tak som to skúsil s tvrdým alkoholom: dva štaprlíky Becherovky – NIČ. Biele víno ½ l – nič. Povedal som si: „slivovica by to mala odhaliť“. Takže 8 cl 53% slivovice som cítil v hlave, ale dnové bolesti – NIČ. Tak som skúšku zakončil generálkou: Zakázané Ančovičky (sardelové očká) dve krabičky naraz, s popíjaním suchého perlivého vína HUBERT – žiaden zápaľ – čiže NIČ. Doteraz jem všetko a bolesti dny - žiadne. Moje zásoby liekov, Milurit, Colchicín, Diclobene, vrátim do lekárne na likvidáciu (ešte som to neurobil)-
Možete mi veriť a nemusíte. Ale ja nie som podvodník a toto nie je hoax. Preto uvediem moje plné meno a mail. Viem, že si informácie aj Serrapeptasu zoženiete sami. Budem rád, keď mi napíšete (najskôr za dva mesiace), keď asi už budete trvalo bez záchvatov *). Možete mi poslať potom 5€ na účet, lebo začínam šetriť na pohreb (mám 90 rokov a zomrieť sa už čoskoro musí, niekedy aj sluší…) Milan Poláček, Bratislava, aepolacek@gmail.com

*)Dna môže byť dedičná aj získaná (ja ju mám pravdepodobne dedičnú). Či bude Serra...fungovať na obe rovnako,neviem)