Bolesť hlavy

denanusa

Jasnééééé, ja tiež väčšinou objednávam. Málokedy chodím do lekárne, zbytočne tam medzi chorých ľudí, čo čakajú, aby si vybrali lieky na recept. Takto objednám do boxu a vyzdvihnem, keď mi to vyhovuje a mám to aj bližšie.

denanusa

Neviem, ako tuto žienky, ale aj by som ti vedela odporučiť Cetalgen. Napríklad Brufen ja brať nemôžem, ten mi je ťažký na žalúdok. Paralen a Panadol mi vôbec nezaberá. Potom ešte keď mám náhodou na predpis niečo, tak to je ok, ale zase to doma často nemávam a radšej volím aj niečo dostupnejšie a voľnopredajné.

jancovka

darinusik_nov Nie je len špecifický iba na bolesť hlavy, ale môžeš ho použiť aj napríklad pri bolesti svalov, zubov, chrbta, menštruačnej bolesti alebo pri chrípke a prechladnutí, ak je bolesť slabá až stredne silná... Potom keď sú bolesti už veľké, tak to už sa rieši inými liekmi a zákrokmi, všakže...

erikuska

presne! to nemas cas teraz si cajiky vyvarat a zeleninu vyjedat a cakat na zazrak. ja to mam tak, ze proste bolest hlavy pride totalne necakane a v tej najhorsej moznej chvili. zakazdym. kazdy jeden raz!

anezkagub

ale to vobec neries. to sa deje niekedy dost casto. dolezite je to, ci niecim zmysluplnym prispel. a myslim, ze ano. ono z dlhodobeho hladiska sa to takto v pohode da riesit a vies tym predchadzat mnohym problemom, ale ked uz ten problem v podobne bolesti hlavy nastane, tak to potrebujes cim skor vyriesit.

marceliita

celkom neviem, ako si mám tento príspevok vysvetliť :-D prečo je po anglicky a pritom zase nie je až tak moc odveci, no ako čo z neho. tak veď sa bavme po našom, keď sme na slovenskom webe, či? ale áno no. veľa vie spraviť celkove životný štýl.