Bolesť hlavy
Príčina:latuda (pichanie v boku..../)
Odstránenie bolesti???
Bolesť hlavy
Akože áno, logicky je to dobrá rada. Len vieš, niekedy ti to proste dopredu nenapadne a situácie riešiš až vtedy, keď nastanú, haha. Teraz sleduj premostenie... Ako aj pri tej samotnej bolesti hlavy. No nebudem sa ja dopredu zapodievať, čo si dám, keď to nastane. Riešim problém až vtedy, keď je skutočný, haha.
denanusa Okej, už som si to aj našiel, kde čo a ako sa oplatí. Díky.
..no lieky v pohode si myslim..ale sirupy?.
vo vseobecnosti im to nevadi. vacsina liekov je skladovana v distribucii a lekarnach v kontrolovanom rezime, vratane teploty, a kratkodobe vystavenie mrazu v prepravnych boxoch by nemalo sposobit degradaciu, pokial su spravne zabalene. boxy byvaju izolovane a casto obsahuje aj teplotnu ochranu, aby sa udrzali v povolenom rozmedzi.
a tym liekom to nevadi, ked su v takych mrazoch v tych boxoch? nemozu nejak zdegradovat?
Jasnééééé, ja tiež väčšinou objednávam. Málokedy chodím do lekárne, zbytočne tam medzi chorých ľudí, čo čakajú, aby si vybrali lieky na recept. Takto objednám do boxu a vyzdvihnem, keď mi to vyhovuje a mám to aj bližšie.
Keď je voľnopredajný, tak ho viem aj objednať, nie?
Neviem, ako tuto žienky, ale aj by som ti vedela odporučiť Cetalgen. Napríklad Brufen ja brať nemôžem, ten mi je ťažký na žalúdok. Paralen a Panadol mi vôbec nezaberá. Potom ešte keď mám náhodou na predpis niečo, tak to je ok, ale zase to doma často nemávam a radšej volím aj niečo dostupnejšie a voľnopredajné.
a coze to? neviem ci som pocula o taktomto vsestrannom lieku od bolesti :-D