Bolesť hlavy

marceliita

celkom neviem, ako si mám tento príspevok vysvetliť :-D prečo je po anglicky a pritom zase nie je až tak moc odveci, no ako čo z neho. tak veď sa bavme po našom, keď sme na slovenskom webe, či? ale áno no. veľa vie spraviť celkove životný štýl.

Zaraonnell

It sounds like you're dealing with some serious headaches! It's always tough to find relief. Have you tried any relaxation techniques or remedies? Sometimes lifestyle changes can make a big difference. Speaking of relaxation, if you’re looking to unwind with some friends, check out a fun platform like the Football Bros for a great way to destress together!

cicilka

darinusik_nov toto presne mi vadilo a stale vlastne aj vadi. lebo sa to nestihne ani minut vsetko a potom sa zbytocne vyhadzuju lieky, ktore mohol niekto vyuzit.

darinusik_nov

A on je len takto od bolesti hlavy? Alebo celkove, že na bolesť? Viem, že niektoré tabletky sú len takto špecificky určené, že na iné nezaberú. Čo je podľa mňa škoda, lebo potom aby mal človek doma sto krabičiek kadejakých liekov.

jancovka

Toto asi bude chcieť zájsť aj k doktorovi. Inak mne na bolesť hlavy vždy zaberie Cetalgen, to mám už vyskúšané.

jack425g

Poraďte sa s lekárom: Ak pociťujete pichavú bolesť v boku, najmä ak je závažná, pretrváva, alebo ak máte ďalšie príznaky (napr. horúčka, zimnica, problémy s močením), mali by ste ihneď kontaktovať svojho lekára alebo pohotovosť. Tieto príznaky môžu niekedy signalizovať vážnejší problém, napríklad infekciu alebo www.ez-passoh.com problém s obličkami, ktorý si vyžaduje lekárske vyšetrenie.