Bolesť hlavy
Príčina:latuda (pichanie v boku..../)
Odstránenie bolesti???
Bolesť hlavy
Ale bolo by uzasne, keby to tak bolo. Jasne, ze ked je spatne vonku a zatiahnute a prsi a kadeco, tak sa meni tlak a ma to velky vplyv aj na taketo veci, niektori ludia su extremne meteosenzitivni.
to je sice pekne. ale pekne pocasie nedava automaticky zbohom bolestiam hlavy.
...vies co, ono to tak asi aj bude mam pocit... lebo co syn chodi do skoly, tak vravel, ze v triede chybali deti, aj v druzine... dnes ma kruzok, tak som zvedava, co bude hovorit...
imeta tak nejak som to myslela. ze ked su to take problemy ako nejake prechladnutie, bolest zubov, bolest hlavy, mozno aj chripka teda.... hej, ze take nieco, co nevyzaduje nejaku konkretnu a specialnu liecbu.
v mojom napriklad prechladnutie a podobne. a nemusi to byt ani vyslovenie ochorenie, aby som si dala tabletku. ved kazdeho uz urcite bolela hlava aj z inej priciny ako kvoli chorobe.
co su to tie lahsie ochorenia v tvojom ponimani??
je to dosť možné, on je dosť silný a okrem bolesti sa vie popasovať aj so zápalmi napríklad a viem, že sa používa aj pri nejakých takých "ľahších" ochoreniach, takže kľudne môže byť, že vďaka tomu si predišla niečomu vážnejšiemu.
... u mna je to tiez nejaka novinka...za jeden tyzden sa mi to stalo trikrat...som myslela, ze na mna nieco lezie, ale nie...a mozno aj ano, len som si dala zakazdym cetalgen, tak to mi pomohlo...mozno zabojoval aj proti nejakej chronte, co sa blizila...