Bolesť hlavy
Príčina:latuda (pichanie v boku..../)
Odstránenie bolesti???
Bolesť hlavy
... u mna je to tiez nejaka novinka...za jeden tyzden sa mi to stalo trikrat...som myslela, ze na mna nieco lezie, ale nie...a mozno aj ano, len som si dala zakazdym cetalgen, tak to mi pomohlo...mozno zabojoval aj proti nejakej chronte, co sa blizila...
..deje sa vam aj take, ze sa na bolest zobudite v noci?..
tak to potom ano, to ked kupujes pre viacerych, tak jasne, ze potom asi treba castejsie. zvlast, ked tie liekdy su univerzalne, ze ich vyuzijes pri viacerych pripadoch bolesti, tak potom idu viacej na odbyt :D
Ja celkom často. Lebo môj brat je taký príživník a ten vždy do lekárničky nabehne, keď príde na návštevu a zoberie si, čo potrebuje :-D Neriešim, zvykla som si :-D
a to vy akoze ako casto kupujete taketo veci? to mate aku spotrebu preboha :-D
Asi moc nerozumiem, ze na co sa pytas. Tak bud tabletky alebo eshop. Nerozumiem v akej suvislosti je polozena otazka...
Tak toto ak sa ti podari a vydrzi ti to do konca roka, tak normalne pred tebou poklaknem :D
denanusa Čo ste hľadali alebo vyberali? Neviem, ktorý výraz je vhodnejší.... Tabletky či nejaký eshop?
vladkousko Pardon. Neriešim internety každý deň, ale keď si našiel tak je dobre. A čo si si zvolil?