Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolesť hlavy

juraska

... u mna je to tiez nejaka novinka...za jeden tyzden sa mi to stalo trikrat...som myslela, ze na mna nieco lezie, ale nie...a mozno aj ano, len som si dala zakazdym cetalgen, tak to mi pomohlo...mozno zabojoval aj proti nejakej chronte, co sa blizila...

erikuska

toto ani moc nie. skor vecer to mavam tak, ze ked mam bolest a nedam si tabletku, aby mi to preslo, tak nezaspim. to ako kamoska mi hovorila, ze ked mam migrenu, nech si lahnem spat. ale to nehrozi, aby som zaspala, ked ma nieco boli.

mifuska

tak to potom ano, to ked kupujes pre viacerych, tak jasne, ze potom asi treba castejsie. zvlast, ked tie liekdy su univerzalne, ze ich vyuzijes pri viacerych pripadoch bolesti, tak potom idu viacej na odbyt :D

darinusik_nov

Ja celkom často. Lebo môj brat je taký príživník a ten vždy do lekárničky nabehne, keď príde na návštevu a zoberie si, čo potrebuje :-D Neriešim, zvykla som si :-D

julisa12

Asi moc nerozumiem, ze na co sa pytas. Tak bud tabletky alebo eshop. Nerozumiem v akej suvislosti je polozena otazka...

drahouskaznr

denanusa Čo ste hľadali alebo vyberali? Neviem, ktorý výraz je vhodnejší.... Tabletky či nejaký eshop?