Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolesť hlavy

denanusa

Neviem, ako tuto žienky, ale aj by som ti vedela odporučiť Cetalgen. Napríklad Brufen ja brať nemôžem, ten mi je ťažký na žalúdok. Paralen a Panadol mi vôbec nezaberá. Potom ešte keď mám náhodou na predpis niečo, tak to je ok, ale zase to doma často nemávam a radšej volím aj niečo dostupnejšie a voľnopredajné.

jancovka

darinusik_nov Nie je len špecifický iba na bolesť hlavy, ale môžeš ho použiť aj napríklad pri bolesti svalov, zubov, chrbta, menštruačnej bolesti alebo pri chrípke a prechladnutí, ak je bolesť slabá až stredne silná... Potom keď sú bolesti už veľké, tak to už sa rieši inými liekmi a zákrokmi, všakže...

erikuska

presne! to nemas cas teraz si cajiky vyvarat a zeleninu vyjedat a cakat na zazrak. ja to mam tak, ze proste bolest hlavy pride totalne necakane a v tej najhorsej moznej chvili. zakazdym. kazdy jeden raz!

anezkagub

ale to vobec neries. to sa deje niekedy dost casto. dolezite je to, ci niecim zmysluplnym prispel. a myslim, ze ano. ono z dlhodobeho hladiska sa to takto v pohode da riesit a vies tym predchadzat mnohym problemom, ale ked uz ten problem v podobne bolesti hlavy nastane, tak to potrebujes cim skor vyriesit.

marceliita

celkom neviem, ako si mám tento príspevok vysvetliť :-D prečo je po anglicky a pritom zase nie je až tak moc odveci, no ako čo z neho. tak veď sa bavme po našom, keď sme na slovenskom webe, či? ale áno no. veľa vie spraviť celkove životný štýl.

Zaraonnell

It sounds like you're dealing with some serious headaches! It's always tough to find relief. Have you tried any relaxation techniques or remedies? Sometimes lifestyle changes can make a big difference. Speaking of relaxation, if you’re looking to unwind with some friends, check out a fun platform like the Football Bros for a great way to destress together!

cicilka

darinusik_nov toto presne mi vadilo a stale vlastne aj vadi. lebo sa to nestihne ani minut vsetko a potom sa zbytocne vyhadzuju lieky, ktore mohol niekto vyuzit.