Zdravím,
táto téma je pre mužov. Pár vecí by ma zaujímalo a budem veľmi priamy a úprimný. Chlapi ako to máte z chuťou a pripravenosťpu na sex ? Mohli by ste kedykoľvek keď je príležitosť ? Či tiež často nemáte chuť a náladu a nešlo by to, proste by sa Vám nepostavil ? A keď sa chce trebárs vaša žena milovať tak rýchlo dosiahnete erekciu ? Ako na rozkaz ? nemávate problém že niekedy sa nedá ?
Lebo zdá sa mi že ženz to maju lahšie, im stačí byť aj úplne pasívne a stále sú schopné sexu a aj si ho užiť a v podstate nemožu ani zlyhať. Pri tom muž musí dosiahnuť erekciu čo nie je volou ovladane, je to nepodmieneny reflex, ktory nevie ovladat. A tak stale je de facto pod tlakom zo zlyhania.
Pri odpovediach píšte prosím aj vek. Lebo napriek všeobecnému spoločenskému naratívu mám pocit že veľa mužov má sex nie až tak často a tiež nemajú stále chuť alebo ich to nebaví. Ja som napríklad nikdy nechápal keď som počával o znásilneniach, že tým mužom sa napriek všetkemu stresu, adrenalínu, ilegalite verejnému prostrediu proste postaví vták a majú chuť na sex. To sú asi jedinci s mimoriadne veľkým libidom. Vďaka za odpovede, názory a pohľady a nové perspektívy