Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hemoroidy

anetkaanett

ja sa priznam, mne po porode nepomohlo na hemoroidy absolutne nic. ziadne masti, kremy ani tabletky. uz som celkom zufala, neviem, co s tym.

Adamcova

Liečba hemoroidov závisí od štádia a symptómov. V počiatočných štádiách zvyčajne postačuje konzervatívna terapia vrátane použitia mastí alebo čapíkov s protizápalovým a analgetickým účinkom. Odporúča sa tiež užívať venotonické lieky na zlepšenie krvného obehu v konečníku. Je dôležité jesť stravu bohatú na vlákninu, aby ste sa vyhli zápche a udržali si normálnu úroveň fyzickej aktivity.

Ak je konzervatívna liečba neúspešná a príznaky sa zhoršujú, môže byť indikovaná operácia. Možnosti zahŕňajú minimálne invazívne procedúry ako skleroterapia, laserová liečba alebo kryoterapia a v pokročilejších prípadoch klasické odstránenie hemoroidov. Je dôležité, aby liečbu predpísal lekár, ktorý určí najvhodnejšiu metódu v závislosti od závažnosti ochorenia.

Tohto lekára môžem odporučiť na liečbu hemoroidov doctorpro.pl

hugaina

Comment: "Great discussion on hemorrhoids! It’s essential to address both prevention and treatment. While we focus on health, taking breaks for activities like the slope game can also help reduce stress, as we know stress can impact our digestive health. Balancing relaxation and education is vital. Anyone tried different remedies that have worked well for them?"

slopegame-3d.com

Maria_B

Ak vam mozem poradit tak mne a tiez par ludom co poznam pomohla na hemoroidy velmi konopna mast od ozopa. sk. Podla mna dobra volba cisto prirodna a vyborne vysledky.

shimuri

mala by si navstivit lekara jednoznacne. a detralex moze pomoct, nemusi. a ak ano, tak najskor po mesiaci uzivania. ty vsak ani nevies, ci tie hemoroidy realne mas, mala by si surne k lekarovi, neotalaj s tym vobec.

Dzerry

Pokiaľ tečie toľko krvy tak to nemusia byť hemoroidy. Tiež mám problém s nimi ale vždy to krvácanie prestane.