Kolagén

klaudusinka

- chutí veľmi, mne vyhovuje. jeden sáčok denne, zvyčajne ráno, ale teda je úplne jedno, kedy si ho človek dá, mne je to najlepšie takto, lebo na to aspoň potom nemusím myslieť celý deň:)

zuzatka

klaudusinka veru, to chce už len počkať a snáď sa výsledky dostavia. Chutí ti teda? A dávaš si ho raz denne?

lexxa

Je pravda, že telu trvá trošku dlhšie, kým si na ten daný kolagén zvykne a tak nejak ho prijme. Potom ho už ale treba dopĺňať fakt že stále...

MiChalinka

tak to minimalne 3 mesiace, kym mozes zbadat nejake vysledky. Ale aspon co tu pisu, tak to stoji za to, aj ja nad nim uvazujem.

klaudusinka

- áno, zo stránky som ho objednala, teda z linku, čo som poslala. užívam ho krátko, ale chutí mi. jasné, že to chce čas, ale tak ja som trpezlivá, to ruže prináša :)

111svecka

zuzinecka88 skoda, neutralny by sa mi viac pozdaval. Ja velmi nepijem ani sirupove vody ani nic take sladene, cista voda je za mna top, este popripade caje. Tie ale tiez nesladim.

airkia

Ja som mala len jeden kolagén a bol neochutený, ale tá pachuť tam stále bola, aj keď nemal žiadnu príchuť. :/ Takto keď je ochutený, tak mi to viac vyhovuje.