Kolagén

111svecka

zuzinecka88 skoda, neutralny by sa mi viac pozdaval. Ja velmi nepijem ani sirupove vody ani nic take sladene, cista voda je za mna top, este popripade caje. Tie ale tiez nesladim.

airkia

Ja som mala len jeden kolagén a bol neochutený, ale tá pachuť tam stále bola, aj keď nemal žiadnu príchuť. :/ Takto keď je ochutený, tak mi to viac vyhovuje.

smrecka

myslim, ze pokial to nie je velmi vyrazna chut, presladena, tak multivitamin by mohol byt taky v pohode, ze to sadne snad kazdemu.

zuzinecka88

Ani jedno ani druhe. Mne vyhovuje prave tato chut, je to uplne vyvazene a mam to aj v ramci pitneho rezimu, takze za mna super.

111svecka

Ten kolagen, co tu spominate, maju len s tou multivitaminovou prichutou? Nemaju neochuteny alebo cisty pomaranc?

klaudusinka

- trpezlivosť ruže prináša, ale tak je otázne, či ten daný produkt sadne zrovna tebe. aj preto veľakrát trvá nájsť niečo, čo ozaj funguje...

MiChalinka

klaudusinka prepac, asi som to zle pochopila, teda ze chcela, aby bol na to zamerany, ale ci aj na to vsetko je, som nevedela. No uz viem. zuzinecka88 tiez dobre poznam tie vyhodene peniaze za produkty, ktore nakoniec velmi nezaberali. Niekedy sa musia brat dlhodobejsie, lebo vysledky nevidiet hned, to znamena 3 mesiace uzivania napriklad. A az potom mozes povedat, ci ti nieco pomaha alebo nie. Ked nie, zacina sa od zaciatku...

smrecka

zuzinecka88 tak to je lepsie, ako brat viac produktov, z ktorych je kazdy zamerany len na jednu vec. pokial tento naozaj funguje, je to fajn.