Ahojte. Chcela by som sa tu s vami poradiť, aká je vhodná kefka na prvé zúbky a aká pasta? Čo som si pozerala, tak je ich strašne veľa, neviem, či sa to nejak rapídne líši. Niekde som dokonca čítala, že pastu ani netreba, ale no neviem, to sa mi nezdá.
Akú prvú zubnú kefku a pastu?
It’s great that you’re seeking advice about the right toothbrush for your little one’s first teeth! Generally, a soft-bristled toothbrush designed for toddlers is ideal. Some parents prefer using a smear of toothpaste, while others opt for just water initially. It’s all about what works best for you and your child, just like in Pokerogue and Pokerogue Dex, where finding the right strategy matters. playpokerogue.com and wiki.playpokerogue.com
..my sme verni curaprox kefkam..podla mna maju najjemnejsie stetinky..
Momentálne máme už dlhšie Philips Sonicare, ale to sme nemali od začiatku, že od prvých zúbkov. Až keď ich bolo viacej. A kupujem len tie hlavice a tie meníme. A pastu máme momentálne Bielu perlu, ale to záleží ako kúpim, nedržím sa striktne jednej značky.
Uz od prveho zubku pouzivame Jack N' Jill aj pastu a kefku a super, su to kvalitne a poctive produkty.