Počiatok demencie?

Príspevok v téme: Počiatok demencie?
zcmmqnrk

Dobrý deň, mám takí nemilý problém. Mám 53 rokov, a začínam mať problémy s logickým uvažovaním, a rozlišovacími schopnosťami, a tím sa často dostávam do nezávideniahodnej situácie. Kôli tomu som musel aj prestať jazdiť. Zatiaľ mi vodičský neodobrali, ale prestal som jazdiť vo vlastnom záujme, nakoľko sa mi stane, že si zamením pravú stranu za ľavú. U neurológa som mal pritlačiť palec oproti podložke, a ja som rozmýšľal, ktorí to je vlastne prst. Je to veľmi nepríjemné, nakoľko som si vedomý tohoto všetkého čo sa deje, a ja si myslím, že sa môže jednať o počiatok demencie, a myslím, že sa to bude zhoršovať. Aj keď sa píše, že demencia postihuje ľudí nad 60 rokov. Dá sa to nejak liečiť, alebo pribrzdiť? Na akého lekára sa obrátiť? Vopred ďakujem za odpovede, a názory. Pekný deň.

Renculaa

Môže byť, aj ocinovi to takto začínalo. Každopádne, viac sa zistiť nedá, treba ísť rozhodne na nejaké vyšetrenie.

dudinka57

krizovky a sudoku asi uplne nevyriesi tento problem, ale je super, ze to ozaj chcete riesit. obdivujem a samozrejme schvalujem. vela zdravia vam prajem.

4gabriela58

uprimne, velmi vas obdivujem ako to zvladate ze si to uvedomujete a chcete s tym nieco robit. cas nikto nezastavime. no mozno by vam pomohli nejake doplnky ako ginko alebo zacat lustit krizovky, osemsmerovky a sudoku :)

lalisa12

Thank you for sharing this data. I really enjoy what you've written on your blog. You've shared a very useful and entertaining blog post with the public fnaf-2.io