Nosiť krátke sukne?

Príspevok v téme: Nosiť krátke sukne?
Tami_B

Nie je to veľmi hlúpe obliecť si krátku sukňu alebo šaty, keď ma o to požiada môj priateľ? Vraj sa mu tak veľmi páčim. Nosiť sukne som zvyknutá, ale nie také krátke, aké by chcel on. A ešte naviac moja postava je skôr plnoštíhla ako štíhla. Na jednej strane mi to trochu imponuje, no na druhej strane nechcem vyzerať hlúpo pred známymi, keďže doteraz som zvyčajne nosila sukne s dĺžkou tak okolo kolien. Nejaké podobné skúsenosti?

MrkvovyDzus

Dĺžka okolo kolien je fajn, je to pekné, žena je tak vhodne oblečená a zároveň aj atraktívna. Taktiež, výberom takejto sukne namiesto krátkej ušetríš veľa pokúšania iným mužom, vrátane zadaných, a taktiež od toho odvodené potencionálne problémy v ich vzťahoch, či už budúcich, či súčasných. A tiež tým nebudeš pokúšať, hnevať iné ženy, ktoré sa snažia obliekať slušne a takisto sa chcú cítiť pekné a žiadané (je to nefér). Čiže za mňa "nie" a porozprávať sa s priateľom, prečo mu sukňa po kolená "nestačí." Taktiež prestať pozerať porno, ničí nás to.

jancovka

A možno nie si ani plnoštíhla len sa ty tak sama vidíš. Veď neviem mala by si skôr napísať svoje miery lebo niektoré ženy vedia byť až moc sebakritické.

envelin

No ja by som sa teda neobliekala tak, ako mi určí priateľ :D Ak sa v tom ja sama necítim komfortne, tak mi je jedno, či sa to jemu páči alebo nie.

marekana

No už ma vidíš, ako ja si myslím že by mal byť rád za to že má jeho žena alebo teda priateľka sebareflexiu a vie sa sama aj skritizovať a nebude si na seba dávať alebo obliekať niečo čo jednoducho nelichotí jej postave. U mnohých žien toto chýba :D

vcelka

nos hlavne to, v čom sa ty cítiš pohodlne. keby ti povedal, aby si nosila iné oblečenie, ktoré vo svojom šatníku ani nemáš, išla by si si ho dokúpiť len preto, aby si mu vyhovela?

stastna125

mozno keby idem len s nim niekam tak okej preco nie, mala by si si povedat ze si tu proste neho najma a hlavne, teda pokial ti na nom zalezi.

anezkagub

Ja osobne som sa teda neriadievala tým čo mi partner kázal nosiť, áno je to pekné keď sa mu v niečom páčim ale pokiaľ sa v tom cítim nepohodlne tak má smolu už to na mne neuvidí :D

fnaf12

I'm usually someone who enjoys spending time playing games, and quordlewordle.io games have always fascinated me. The material in your blog is really clear and easy to understand. I was able to gain information that I did not know.