Pribrala som

Príspevok v téme: Pribrala som
Kuka

Ahojte,mam krasnych zdravych 2 syncekov,pred porodmi som vazila 62 kg ,vysku mam 180.
Po druhom porode mam teraz 78 kg ...nemozem proste schudnut,mam aj neurogennu tetaniu .pribrala som hlavne do brucha a tvare ....vcera som stretla kamarata asi po dvoch rok,ma manzelku ktora je cely zivot tlstejsia,nikdy nebola stihla.
Ako ma stretol tak sa ma opytal ci som chora a mam nieco s krkom ked som tak pribrala ?....dost sa ma to dotklo a kedze sa snazim chudnut ale nejde mi to ...tak stale mi to vrta v hlave ze sakra ako to moze niekto takto povedat zene ,,,,viem ze som pribrala 15 kg po drujom porode .ale ved nemam 120 .....akobsa s tym vysporiadat kedze dost ma to zasiahlo a mam stoho normalne depsresie.

benquis

Presne tak, poznám ženy čo majú aj tri deti a teda vôbec na to nevyzerajú, pretože sa jednoducho zapreli a chceli so sebou niečo spraviť.

shandrika

Si po dvoch tehotenstvach, myslim si, ze je normalne, ze si daco pribrala. Chce to len zvysit pohyb a davat si mensie porcie pocas dna, vysledky uvidis rychlo.

iviccia

to od kamarata nebolo uplne pekne, ze ti to takto vychrstol do tvare. ale kazdopadne skusaj zmenit stravu, pretoze to je skutocne zaklad. sestra schudla za rok iba stravou bez cvicenia 16 kg.