Strasne sa mi paci zadok mojej frajerky.Mam strasnu chut lyzat jej ritnu dierku.Som normalny?Ale ona to nece.
Riťka
basa mas uplnu pravdu...100 ludi 100 chuti..A tito dvaja co mi to napisali ,tak im sa take daco asi nepaci...Respektujem ich.
Chester...ani sa s takymito ludmi nebav,nikdy nepochopia,ze pokial nieco chcu obidvaja partneri,to je jedno ci sado maso alebo analny sex alebo si vymenia v posteli ulohy....je to len ich osobna vec
Durch nikomu sa nepcham do prdele ako si to tu napisal.Evickaska,hadam jej ju nechcem lyzat ked pride z wc.Si normalna?Kolko mas rokov?
chestem mozes prist mne vylizat ritku
pre drvivu vacsinu ludi je to abnormalita ,,uchylnost,ale ty sa asi rad pchas kazdemu do prdele no a so svojou si tak zasiel daleko ze jej ju aj vylizes,,co nemas penis???
podla mna to nie je normalne.Ja som na to priam alergicka, ked sa mi priatel "priblizi" k analnemu otvoru prstom a nieto este lizat! ved to je nenormalne nehygienicke a mne je to fakt strasne neprijemne... :(
mne sa to na zaciatku tiez zdalo trhle, ale pocase som si zvykla a uz mi to nevadi a obaja sme spokojny
Keby si bol nenormálny, to by sme už boli dvaja. Mne to ta moja tiež nechcela dovoliť, najprv, ale teraz, pohodička, a keď sa dá na koníčka a pekne tu prdelku na Teba vyšpulí, to uvidíš čo je to za vzrušo. :-))
Uz som si myslel,ze som daky divny,ked ma tak vzrusuje zadok mojej frajerky.Pockam,uvidim casom,mozno ze mi dovoli aj to,po com este tuzim.
si normalny,aj mojho to vzrusuje....