Riťka

D_nika

chester, ale ved cez kramy moze... nie je na tom ziadna veda, tucty zien to robia a nic sa im nestane... ide len o to, ci to tebe a hlavne jej velmi neprekaza...

Chester

Nemysli si,ze ju do toho nutim.Mne ide prvorade o lasku a ked jej to nie je 3krat prijemne,tak nebudem na nu tlacit.Ved aj vzdy,ked povie,toto nie zlatko,tak ja prestanem a nenutim ju.Ale zase,ked som strasne nadrzany a mam chut a ona nemoze,ze ma kramy,tak ideme do kupelne,ono mi ho honi a ja sa jej dotykam analiku.Prstom sa tam hrabkam a som strasne vzruseny...

hoska

ked sa jej to naozaj nebude velmi pacit skus nechat tomu odstup a potom necakane siahnut aj na take miesta...mozno bude mat na to iny nazor...chute sa menia

Chester

Ano to skusim.Ved ma to napadlo.Ked sme napriklad dakde sami,dajme tomu vytah,tak jej strcim ruku do nohaviciek a hram sa jej s muslickou.Ale ked strcim ruku zo zadu,a dostavam sa k analiku,bud povie,to nie alebo mi da ruku prec.Mam na to strasnu chut.

hoska

tak skus sem tam trosku zajst k ritnej dierke..len na chvilocku...a tak trosku striedat...mozno sa jej to zapaci...a ak nie...tak to nechaj tak...budes to musiet vydrzat