Ahoj všem. Řekněte mi, co zajímavého můžete dělat ve volném čase v práci? (a je nudné jen tak sedět)
Volný čas
no ja pozerávam seriály či filmy vo svojom voľnom čase. len už sa pomaly blížim k tomu že nemám čo pozerať :D
I play games in my free time.
a čo také zvyknete čítať? chcem sa opäť k tomúto "koníčku" vrátiť len neviem kde som mala začať.
hej hej, to sa človek aspoň na chvíľu môže ponoriť do iného sveta mimo toho svojho :D
Veru citanie je aj pre mna najvacsi relax :)
ja dosť čítam, takže svoj voľný čas vypĺňam takto :)
ked mam cas pozeram si aktuality na webe ci socialnych sietach alebo zavolam mamine ako sa ma ci nieco nepotrebuje popripade svojej polovicke ako ide den.
voľný čas v práci nemám, iba počas prestávky a tú trávim jedením. takže ak nejaký voľný čas v práci máš, očividne máš málo roboty. skús povedať nadriadenému on už ti niečo nájde.
Feel free about knowing something new on solar energy, solar power and, of course, solar panels orinocowind.com
...tak ked uz nemas ani co jest pocas takejto nudnej pauzy a nechces mat s nikym nic spolocne, ja zvyknem tukat do mobilu, prehliadat socialne siete a zabijam tak cas...