Ahoj všem. Řekněte mi, co zajímavého můžete dělat ve volném čase v práci? (a je nudné jen tak sedět)
Volný čas
Ucenie je velmi prospesna vec. Chapem ze niekomu sa do toho niekedy proste nechce, ale niekedy je dobre prinutit sa.
Jasne, ked nejako stracat ci zabijat cas tak nech to je nieco uzitocne a nieco mi to da.
Tak poker by som nehrala ani keby sa neviem ako veľmi nudím :D Radšej otvorím knihu alebo Duolingo. Prípadne pozriem seriál v angličtine, nech mi to už aspoň niečo dá.
Môžeš sa začať učiť cudziu reč, buď čítaním článkov v tom jazyku alebo ako ti to vyhovuje.
Ahoj! Keď mám v práci voľný čas a nechcem len tak sedieť, rád si zahrám online sloty alebo poker. Je to zábavné a čas rýchlo ubehne. Tu môžem zdieľať odkaz, kde si o tom môžete prečítať zahranicneonlinekasina.com
ked ta nebavi sediet tak stoj :)) alebo rob drepy ci anglicaky :))
asi myslis volny cas akoze pauzu? no vacsinou na jedenie to vyuzivam popripade ludia chodia fajcit a prehodia nejaku rec s tymi druhymi.
No to je teda dobrá rada s tými telenovelami :D
tak ked z nemas co pozerat tipujem ze arabske telenovely pozrete nemas :D hned mas co pozerat aj na rok
To mas cas pozerat v praci cez volny cas serialy a filmy? :D Prosim ta co mas za pracu a beru tam novych ludi ? :D