Hernia (Pruh)

Príspevok v téme: Hernia (Pruh)
Masutko

Dobrý večer/ahojte

Chcel by som sa prosím opýtať, či tu nenájdem niekoho s podobným problémom, ktorý skúsim čo najkratšie popísať.
Koncom apríla 2023 som podstúpil operáciu hernie. Predtým som už aktívne cvičil, no po operácii som mal samozrejme pauzu. Po 3 mesiacoch od operácie, konkrétne na bratrancovej svadbe, som zaznamenal pri zvýšenej fyzickej aktivite prvýkrát bolesť- mierne pichanie, trhavá bolesť. Hneď o deň na to som bol na SONE, no všetko bolo okej. Nechal som to tak, začal som postupne cvičiť a makal som poriadne a naplno pred dovolenkou asi 3 týždne. No ani neskôr to neprešlo. Šiel som na SONO znova niekedy začiatkom októbra, ale zas na ňom bolo všetko okej. Moja otázka teda znie: Je možné, že skoro rok po operácii, to stále bolí? Lekári mi naposledy povedali, že mám oddychovať , a že je to normálne. Ďakujem vopred za každú radu.

AliceLaseter

A hernia occurs when an organ pushes through the wall of muscle that contains it. Common causes include heavy lifting, straining during bowel movements, or persistent coughing. To manage discomfort, consider lifestyle modifications and consult a doctor. If you need a break from browsing, try Slope Unblocked for a game! slopeunblockedd.github.io

keonmuller

After undergoing hernia surgery in April 2023, I faced some discomfort months later during physical activities. Despite multiple ultrasounds showing normal results, the pain persists. I wonder if it's normal to have lingering pain nearly a year post-surgery. On a lighter note, when taking a break from workouts, I enjoy playing Funny Shooter 2! It’s a great way to relax while having fun. Any advice is appreciated!
funnyshooter-2.com

4gabriela58

hernia ze nie je vazna? to by som moc netvrdila. ved tam je dost velke riziko poskodenia vnutornych organov. predsa len jedna sa tu o pretrhnutie vaziva.

Renculaa

Toto ale vážne netreba odkladať. Nie je to síce také vážne ako keď sa zapáli slepé črevo napríklad, ale aj tak. Môžu nastať potom vážne komplikácie, zdravotné problémy.

keonmuller

After hernia surgery in April 2023, I faced unexpected pain during physical activity three months later. Despite doing the Dinosaur Game and light exercises, discomfort persisted, requiring multiple SONO checks. Doctors assured me everything was okay, mentioning it's normal to feel pain post-surgery.
dinosaurgamefree.com

terminartorvlada

muz zil s pruhom niekolko rokov, stale to oddaloval a nakoniec ked isiel na operaciu tak zistil ze sa nema coho bat. horsie bolo to zotavovanie sa.

Laverne Harri

I'd recommend considering gentle activities—maybe even a fun game like Friday Night Funkin to keep your spirits up while you recover. Also, listen to your doctors about rest and gradual return to exercise. Seek a second opinion if the pain continues. fridaynightfunkingame.io

Claudietrantow

Ďakujem za podrobnú diskusiu o hernii! Počas týchto stresujúcich dní na zotavenie som sa odreagoval s Monkey Mart. Je to svojrázna online hra, v ktorej riadite obchod s potravinami, čo je prekvapivo zábavný spôsob, ako si oddýchnuť a odpútať sa od vecí.monkeymart.lol

JolieKeva

Je normálne, že máte obavy a otázky ohľadom pretrvávajúcej bolesti. Pokiaľ máte pocit, že vaše obavy nie sú dostatočne adresované, je vždy dobré vyhľadať ďalší odborný názor. Prajem vám rýchle zotavenie a návrat k plnej kondícii. headsoccer.pro