Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hernia (Pruh)

Príspevok v téme: Hernia (Pruh)
Masutko

Dobrý večer/ahojte

Chcel by som sa prosím opýtať, či tu nenájdem niekoho s podobným problémom, ktorý skúsim čo najkratšie popísať.
Koncom apríla 2023 som podstúpil operáciu hernie. Predtým som už aktívne cvičil, no po operácii som mal samozrejme pauzu. Po 3 mesiacoch od operácie, konkrétne na bratrancovej svadbe, som zaznamenal pri zvýšenej fyzickej aktivite prvýkrát bolesť- mierne pichanie, trhavá bolesť. Hneď o deň na to som bol na SONE, no všetko bolo okej. Nechal som to tak, začal som postupne cvičiť a makal som poriadne a naplno pred dovolenkou asi 3 týždne. No ani neskôr to neprešlo. Šiel som na SONO znova niekedy začiatkom októbra, ale zas na ňom bolo všetko okej. Moja otázka teda znie: Je možné, že skoro rok po operácii, to stále bolí? Lekári mi naposledy povedali, že mám oddychovať , a že je to normálne. Ďakujem vopred za každú radu.

Miriam Kelley

Po delší pauze od fyzické aktivity může dojít k oslabení svalů, což vede k dodatečnému namáhání páteře a dalších struktur. To může způsobit bolestivé pocity. ididntcheatgame.com

mifuska

no jasne, s tym treba ist cim skor na operaciu. nie je to nic strasne muz o ma tiez uz za sebou. ale aspon zistil ako som sa ja citila po cisarskom reze :-D

darinusik_nov

hernia nie je žiadna sranda. Je dobré keď sa diagnostikuje čím skôr, veď ide o prietrž brušnej steny a tam je dosť orgánov..

hugaina

The topic "Hernia (Pruh)" doesn't align directly with the geometry dash game, which focuses on rhythm-based platforming challenges. In the geometry dash game, players navigate through levels filled with obstacles, creating a dynamic and engaging experience. This contrast highlights the differing focuses of health topics and gaming entertainment.

Geometry Dash

AliceLaseter

A hernia occurs when an organ pushes through the wall of muscle that contains it. Common causes include heavy lifting, straining during bowel movements, or persistent coughing. To manage discomfort, consider lifestyle modifications and consult a doctor. If you need a break from browsing, try Slope Unblocked for a game! slopeunblockedd.github.io

keonmuller

After undergoing hernia surgery in April 2023, I faced some discomfort months later during physical activities. Despite multiple ultrasounds showing normal results, the pain persists. I wonder if it's normal to have lingering pain nearly a year post-surgery. On a lighter note, when taking a break from workouts, I enjoy playing Funny Shooter 2! It’s a great way to relax while having fun. Any advice is appreciated!
funnyshooter-2.com

4gabriela58

hernia ze nie je vazna? to by som moc netvrdila. ved tam je dost velke riziko poskodenia vnutornych organov. predsa len jedna sa tu o pretrhnutie vaziva.

Renculaa

Toto ale vážne netreba odkladať. Nie je to síce také vážne ako keď sa zapáli slepé črevo napríklad, ale aj tak. Môžu nastať potom vážne komplikácie, zdravotné problémy.