Ahoj, prosím Vás kupovali ste niekto v tejto akcii okuliare? To akože pri veku 35 budem mať 35% zľavu? Chcela by som si kúpiť nové okuliare tak to na mňa niekde vyskočilo:-)
GrandOptical - Akcia podľa veku
Ďakujem, tak mám nakúpené. Každému som zobrala dve 50 eurové. Tak snáď vyberú. Ja zatiaľ dobre vidím ale čo som tam videla rámikov, neskutočný výber, to by som dlho vyberala. Takže asi aj ja pôjdem s výberom pomáhať.
Mairajah hej majú, ja som minulý rok tiež dávala oj ocinovi aj mamine. Hneď na nový rok sme išli spolu vyberať okuliare:-) Tie staré nosili strašne dlho takže boli radi za nové a modernejšie rámiky.
A majú aj poukážky? Chcela by som rodičom kúpiť.
Ja mám v Grande najradšej tie zľavy po sezóne. Vždy nákúpim pekné kúsky a lacno. Raz som teda jedným slnečným okuliarom neodolala a kupovala som ich v normálnej cene. Stáli teda fakt veľa ale rada ich nosím a nie a nie sa ich vzdať.
Zľava je len na konkrétne značky ale musíš si kúpiť komplet okuliare aj so sklami. Minulý týždeň som si dala u nich urobiť nové. Rámiky som mala zlacnené o 40%. Inak si môžeš vybrať buď zlavu na rámiky alebo potom iba na sklá. Ale mne urobila táto na rámiky lepšiu cenu:-)
Moja mamina kupovala rámiky v tej akcii dávnejšie a bola s cenou spokojná. No ale pri veku 65 je to dobrá akcia.
Videla som rôzne akcie čo ponúkajú, keby som nosila okuliare tak sa by sa mi to vyplatilo. Posielam manžela nech si zájde pre nový rámik, tak uvidím kedy sa tam dosatne. Ja chodím k nim len pre slnečné. Už som tiež nakúpila výhodne, aj na tie mávajú dobré zľavy.
Táto akcia sa vzťahuje na rámiky pokiaľ viem. Ale priateľ raz kupoval nejaké značkové u nich a urobilo mu to peknú sumu, takže pokiaľ sú tie rámiky dražšie tak sa vyplatí. Inak by som asi tiež siahla po nejakej inej s ich akcií. Majú ich dobré a veľmi často sa opakujú.
Tú konkrétnu akciu som ešte neskúšala ale mávajú dobré výpredaje slnečných okuliarov. Mám už tretie:-)
Jancici tak to si odvážny, ja som si tak maximálne raz kúpila okuliare na čítanie niekde v drogérii. Ale teraz výlučne nakupujem tu v Grandopticale, ono aj u nich sú tie akcie super, len je dobré mať prehľad. A keď sa niečo pokazí tak nie je problém s reklamáciou.