GrandOptical - Akcia podľa veku

93Lyda

Jancici tak to si odvážny, ja som si tak maximálne raz kúpila okuliare na čítanie niekde v drogérii. Ale teraz výlučne nakupujem tu v Grandopticale, ono aj u nich sú tie akcie super, len je dobré mať prehľad. A keď sa niečo pokazí tak nie je problém s reklamáciou.

Jancici

Ja som si zvykol kupovať okuliare na internete, zatiaľ som teda nemal žiadny problém. Neviem mne prídu všetky naše optiky predražené.

MissiPo

Myslím, že Grand má dobrú ponukú akcií, je pravda že tie akcie sú väčšinou na vybraný tovar ale vždy sa mi podarilo niečo vybrať. Teda nie som náročná takže nemusím mať kadejaké značky. A okuliare mi vydržia dlho, nekazia sa.

93Lyda

No to je pravda, často sú akcie aj na sklá čo urobí 40 či 50% ale treba to sledovať, ono sa to často mení. No hlavne sa mi to zatiaľ vždy vyplatilo.

Tajanis

Rychtos tak pozri na inú akciu. Myslím, že mávajú omnoho lepšie čo by sa ti oplatilo. Tiež som u nich využila aj nejaké inšie a výhodne.

Tajanis

Rychtos nie nie je to len na rámiky, ale zase ak chceš nejaké lepšie a drahšie tak sa to dosť oplatí. Ja som vyberala len z lacnejších ale i tak som ušetrila dobre.

Tajanis

Teraz je akurát tá akcia. Chcela som si dať opraviť staré okuliare ale manžel ma presvedčil že si mám kúpť konečne nové, tak som neváhala. Akcia prišla vhod pri veku 45:-))

Philljones

PicsArt is a popular photo editing and creative platform that allows users to manipulate images, create digital art, and share their work with a vibrant community. However, "mod APKs" refer to modified versions of the original application, often distributed outside of official app stores and altered to provide additional features or bypass restrictions found in the original app.