Ahoj, prosím Vás kupovali ste niekto v tejto akcii okuliare? To akože pri veku 35 budem mať 35% zľavu? Chcela by som si kúpiť nové okuliare tak to na mňa niekde vyskočilo:-)
GrandOptical - Akcia podľa veku
Vieš čo, mne sa už pár krát podarilo fakt dobre kúpiť. Myslím, že to bolo v tom sezónnom výpredaji ale dosť to spravilo. Inak presne aj keď je malá zľava tak poteší. A ja aj rámiky kupujem lacnejšie, nepotrebujem žiadne značkové, vyberiem pekné aj v zľavnenom stojane a som spokojná.
@shimishimi veď práve, niekedy sa okuliare pokazia a nemáme na výber. Ale tiež sa snažím využívať tie zľavy, majú ich fakt dobré. Nevravím, že je to nejaká mega úspora ale aj malá suma dole poteší.
[url=www.w3schools.com]hhhh[]
[url=www.w3schools.com]gggg[]
[ggg](www.w3schools.com)
(ggg)[www.w3schools.com]
Visit W3Schools
Mne je jedno aká zľava, hlavne že niečo ušetrím. Väčšinou pozerám na ich webe čo práve prebieha a podľa toho nakupujem. Teda pokiaľ sa dá, nie vždy sa dá nákup okuliarov naplánovať.
@Jarulik 06 Presne tie kombinované sú fajn, teraz som si kupovala u nich nové dioptrické a akurát tá akcia je, takže ma vyšli okuliare celkom dobre.
Ja som bola nedávno s maminou vyberať rámiky. Majú toho veľa v ponuke. Rýchlo sme vybrali rámik a so zľavov bola super cena, takže sa oplatilo.
Super sú tie kombinované zľavy na sklá a rámy. Alebo proste výpredaje, kde väčšinou nájdem slnečné okulliare alebo aj rámiky za fajn ceny.
Súhlasím, tiež som mala fajn zlavu pretože mám už cez 40 takže 40% dole je fajn.
Táto akcia v Grandopticale je dobrá pokiaľ kupuješ nejaký lepší rámik a teda máš vyšší vek. Mne sa podarilo dobre už pár krát nakúpiť. Mám rada značkové takže u tých sa mi to vyplatilo, keďže nie som už najmladšia.