Ahoj, prosím Vás kupovali ste niekto v tejto akcii okuliare? To akože pri veku 35 budem mať 35% zľavu? Chcela by som si kúpiť nové okuliare tak to na mňa niekde vyskočilo:-)
GrandOptical - Akcia podľa veku
@shimishimi veď práve, niekedy sa okuliare pokazia a nemáme na výber. Ale tiež sa snažím využívať tie zľavy, majú ich fakt dobré. Nevravím, že je to nejaká mega úspora ale aj malá suma dole poteší.
[url=www.w3schools.com]hhhh[]
[url=www.w3schools.com]gggg[]
[ggg](www.w3schools.com)
(ggg)[www.w3schools.com]
Visit W3Schools
Mne je jedno aká zľava, hlavne že niečo ušetrím. Väčšinou pozerám na ich webe čo práve prebieha a podľa toho nakupujem. Teda pokiaľ sa dá, nie vždy sa dá nákup okuliarov naplánovať.
@Jarulik 06 Presne tie kombinované sú fajn, teraz som si kupovala u nich nové dioptrické a akurát tá akcia je, takže ma vyšli okuliare celkom dobre.
Ja som bola nedávno s maminou vyberať rámiky. Majú toho veľa v ponuke. Rýchlo sme vybrali rámik a so zľavov bola super cena, takže sa oplatilo.
Super sú tie kombinované zľavy na sklá a rámy. Alebo proste výpredaje, kde väčšinou nájdem slnečné okulliare alebo aj rámiky za fajn ceny.
Súhlasím, tiež som mala fajn zlavu pretože mám už cez 40 takže 40% dole je fajn.
Táto akcia v Grandopticale je dobrá pokiaľ kupuješ nejaký lepší rámik a teda máš vyšší vek. Mne sa podarilo dobre už pár krát nakúpiť. Mám rada značkové takže u tých sa mi to vyplatilo, keďže nie som už najmladšia.
Ďakujem, tak mám nakúpené. Každému som zobrala dve 50 eurové. Tak snáď vyberú. Ja zatiaľ dobre vidím ale čo som tam videla rámikov, neskutočný výber, to by som dlho vyberala. Takže asi aj ja pôjdem s výberom pomáhať.