GrandOptical - Akcia podľa veku

Marcee

@Gregy Hej mávajú akcie na sklá alebo sklá + rámiky, tam si môžeš nakombinovať. Záleží čo sa ti hodí viac. Tá kombinovaná je dobrá, pár krát som v nej fajne nakúpila. Napríklad moja mamina zase mení rámiky častejšie takže zase využíva rada tú podľa veku. Ale pri jej veku je tá zľava super:-)

Kacecenka

No ja som si najprv myslela že akcia podľa veku je na celé okuliare až potom som zistila že je to na rámiky. No ale i tak dobrá akcia. Kúpila som si pekné a boli o 40% lacnejšie.

RenataNa

Vieš čo, mne sa už pár krát podarilo fakt dobre kúpiť. Myslím, že to bolo v tom sezónnom výpredaji ale dosť to spravilo. Inak presne aj keď je malá zľava tak poteší. A ja aj rámiky kupujem lacnejšie, nepotrebujem žiadne značkové, vyberiem pekné aj v zľavnenom stojane a som spokojná.

Marcee

@shimishimi veď práve, niekedy sa okuliare pokazia a nemáme na výber. Ale tiež sa snažím využívať tie zľavy, majú ich fakt dobré. Nevravím, že je to nejaká mega úspora ale aj malá suma dole poteší.

shimishimi

Mne je jedno aká zľava, hlavne že niečo ušetrím. Väčšinou pozerám na ich webe čo práve prebieha a podľa toho nakupujem. Teda pokiaľ sa dá, nie vždy sa dá nákup okuliarov naplánovať.