Vnutromaternicove teliesko

elea

Vnutromaternicové telisko napríklad "DANA" neodporúčam , veď žena je plodná pár hodín v mesiaci a kvôli tomu mať cudzie teleso v tele = zápal, telo sa bráni a chce ho vypudiť,využívajte radšej iné ochrany.

sašenka

Mile damy mam zavedenu mirenu 2 mesiac, a uvazovala a hladala infošky o nej uz vyse roka, tak som sa konecne rozhodla.Viem aj na porovnanie s danou povedat, ze dana vyvolava krce, krvacanie silnejsie, bolestivejsie, castejsie a dlhsie a naozaj straca zena na imunite, a malo zo zien ju vydrzala mat bez problemov,cest vynimkam.Narozdiel od mireny krvacanie je na zaciatku tiez dlhsie, ale len pri zavadeni, lebo sa zavadza pri menzes, ale do 3 az 6 tyzdnoch je zena uplne fit, a dokonca straca aj na intenzite krvacanie, niekedy je menzes len ako spinenie cca4dni, niekedy sa dostavi menzes len raz za 2 az 3 mesiace, a ja mozem len potvrdit, ze necitim ziadne vedlajsie ucinky ako pri tabletkach.Takze ak sa rozhodnete treba len ratat s tym, ze tie prve 3 tyzdne po zavedeni mozete slabo krvacat, pripadne len spinit, bolesti len v prvy tyzden ako pri menzes, inak uplne nic. A co sa tyka ceny viem doporucit kde sa da predpisat na recept a zavadie a vyjde vas to len na 748sk. je to v platnosti len od jula tohto roku,tak uvidime ako rychlo to stihnu stiahnut z obehu....vie to len malo zien. Normalne to vyjde az na 7000sk. A je to na 5 rokov kludneho zenskeho zivota.

majusa

Tak ja som si dala Danu v máji minulého roku a zajtra si ju idem dať vybrať von,preto som tu a hľadám skúsenosti iných,či sa náhodou nerozmyslím,ale asi ťažko. Ja mám takisto zlú skúsenosť. Odkedy ju mám zavedenú mám hrozné krče v bruchu,momentálne už druhý zápal,bolesti krížov,takisto angíny a brala som už asi odvtedy 7 antibiotík.Alebo som mala angínu alebo streptokok v pošve ktorého som sa 5 mesiacov nemohla zbaviť,takže mopja imunita je už takisto v kýbli. Akurát uvažujem že poberiem asi 1 rok tabl.a ak sa moje problémy nezlepšia a nzistím,že DANA nebola príčina mojích problémov ,tak si dám teliesko naspať,ale asi dám Mirenu/vraj je lepšia/.Napíšte kto má skúsenosti s Danou alebo Mirenou

peťa

ja mam DANU 3 mesiace - total chaos s menzesom 1 týžden špiním 1 týžden krvacam a 1 týžden dotekam no parada. Bolesti pri menzese, velmi mi to znižilo imunitu. Každý mesiac som silno chora - angina, teplota 39 st, silne antibiotika a z nich zapal dole - takže s manželom uvažujeme, že dana pojde von. Nemala som nikdy problemy s menzesom, vždy pravidelne a bez bolesti čo teraz povedať nemožem.

majinka

Ja mam Danu uz 4 roky a som spokojna. Ked mi ju zaviedli, tak som mala asi dva tyzdne v kuse silnu menstruaciu a bolesti v podbrusku ale potom sa to dalo do normalu. Je to daleko lepsie, zdravsie a spolahlivejsie ako tabletky.