Prilepena predkozka na penise... je v tom asi smegma

Príspevok v téme: Prilepena predkozka na penise... je v tom asi smegma
spencer444

Donedavna som mal problemy s pretiahnutim predkozky cez zalud. Pravidelnym stahovanim je to lepsie-ale po zalud to uz nejde.Akokeby ta predkozka bola prilepena na zvysku penisu.A uzdicka je dost kratka...a vidim tam aj smegmu,ktoru si nemozem dat preco a ta predkozka je akokeby s penisom spojena a nemozem ju stiahnut uplne dole...je zrastena s penisom...co mam robit?????

mate59

tak z toho tvojho podania neviem ako to máš odlepené,ale predkožka ide len za žaluď a nie ako psovi celý von.

6541

ja mam otazku v poho ide stihnut a pretiahnut vsetko len mam pocit ze ked stiahnem dole tak mam ako keby odlepene od spodku zaluda ale nie na vsetkych miestach ale na vacsine

2284

lol to akože ked mám oné zrastenu predkožku tak on nezjebe len to prilepené ale ot to ufaklí celé? a potom to budem mat jako ? a kkt zákrok trvá dlho ? nemám sa na to vykašlat a žit stím? ak by ti len šmykool skalpelom a čojáviem tižden by som chodil na kontroli to by šlo lol ale tri mesiace aon ce dat naholo a to jako dorastie abo čo? čo mám robit?

Rae

skoc k urologovi on urci ci je to iba skratene alebo zrastene bud ti da masticku na roztiahnutie predkozky alebo skalpel smik smik a je to 3 mesiace naholo potom zviknes.