Donedavna som mal problemy s pretiahnutim predkozky cez zalud. Pravidelnym stahovanim je to lepsie-ale po zalud to uz nejde.Akokeby ta predkozka bola prilepena na zvysku penisu.A uzdicka je dost kratka...a vidim tam aj smegmu,ktoru si nemozem dat preco a ta predkozka je akokeby s penisom spojena a nemozem ju stiahnut uplne dole...je zrastena s penisom...co mam robit?????
Prilepena predkozka na penise... je v tom asi smegma
Ahojte mam 12 coskoro 13 mam problem s penisom ze ked sa snazim stiahnut predkozku mi v tom brani nieco ako keby kusok koze alebo zila.. Podla toho co som cital na internete sa to vola "uzdicka" viete mi nejako poradit? Ma stym niekto skusenosti? Na operaciu by som nechcel ist.. Prosim poradte mi
Ahoj mam 12 a mam na žalude prilepene len trošičku Predkožky pojde to dole same alebo to už dole nepôjde???
Ahojte, mám 14 a potreboval by som vediet ako dat dole predkozku lebo nasilu sa mi zda ze to je blbost ;) poradte :) predom dakujem
Prosim o POMOC. Ahoj mam 12 rokov a k stiahnutiu predkozky teraz uz \\\"masturbacii\\\" som prisiel ked som mal 10 rokov od kamarata...bol som v skole v prirode a tak som to nerobil no ked som prisiel domov hned som si ju snazil stiahnut...trochu to bolelo ale islo to iba z lavej strany do polky a s pravej do trištvrtinky... snazim sa to stiahnut 2 roky a nejde to...co mam robit? Rodicom sa to hanbim povedat a na nete to tiez nieje bezpecne ale nedaval som si vlastne meno ani email...poradte mi prosim vas...niekedy som to skusal nasilu a ale vznikli len male trnhlinky... mam to povedat rodicom alebo je to lahke stiahnut s nejakou technikou alebo co? Prosim o pomoc. Dakujem
ahojte mam 13 a tiez mam prilepene na okraji zaluda ak sa teda ta smegma oddeli pri masturbacii (fag) tak sa nemusim bat ze pojdem pod noze ?
tiez mam takyto problem, je to lepsie..... musis si natahovat a stahovat predkozku ked si vo vani v horucej alebo teplej vode ... na zaciatku som mal celu predkozku prilepenu, teraz mam 1/3 odlepenu :) musis skusat ... ak nepomoze - navstiv urologa
ja som to mal ako 12 rocny ze to neslo dole... ja som musel ist na chirurgicky zakrok kde mi kompetne odfajkli predkozku.. bez nej je to inak super :D mama to dala vediet znamym a niektorym to este \\\"rozlepili\\\" u urologa... treba ist k doktorovi s tým...
ja mam jednu otazku
mám fotku penisa čo som našiel na nete a tam to ma tak isto ako ja ...
chcel by som niekoho komu to mozem poslat a povie mi čo s tym či je to zle
je tu niekto taky ?
pls napiste sem a ja vam dam potom volaky internetovy kontakt na mna dakujem
Dôležité je koľko máš rokov. Do určitej doby je prirodzené že vnútorná časť predkožky je zrastená s okrajom žaluďa. Niektorí chlapci si to pretrhnú nasilu, niektorí trocha počkajú a ono sa to postupne uvoľní samo. Mne sa to úplne oddelilo pri masturbácii...vyšla aj kvapka krvi ale bolo to potom v pohode. Takže myslím si že urológa nemusíš navštevovať ak sa jedna o tento prípad. Masturbuj pri teplom kúpeli keď je koža uvoľnená a ono sa ti to postupne bude uvoľňovať.