Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nemam chuť žiť

Príspevok v téme: Nemam chuť žiť
Angie_123

Dobrý deň,
chcela by som sa s vami podeliť a zároveň poprosiť o radu, pretože už nemám chuť žiť. Všetko sa mi v živote pokazilo neskoncila som vysoku školu. Samozrejme totu nasledovala náročná reťaz udalosti až nakoniec všetko vyustilo do toho,že som neskončila Bc. v poslednom ročníky. Celý život som chcela študovať zamerať na sa vzdelávanie. Od malička som mala problém s adaptaciou a socializaciou. Ja proste ľuďom nerozumiem. Tak som si povedala,že to nevadí aspoň sa sústredím na školu budúcnosť a vzdelávanie. Ale všetko padlo budúcnosť a vzdelávanie nedokoncila som ani jednoduchu školu a to som nemala ťažký odbor. Každý z mojich známych to dokončil a zvládol len ja nie cítim sa ako uplna spodina,nula hlupaňa. O všetko som prišla hanbím sa chodiť medzi ľudí. Zrušila som kontakt so vsetkymi priateľmi lebo sa hanbím ako jedna som neskončila školu. Nemam už nič a nikoho. Cely môj život skončil. Každý deň myslim sa samovraždu. Ja už nechcem žiť. Neviem si ani predstaviť ďalej môj život. Mala som plany , ludia od mna očakávali veľa a ja som to všetko posrala. Celý svet sa mi zrútil. Nechcem už žit s tymto pocitom. Čo mám poďla vás robiť? Ja už neviem, čo ďalej. Bol niekto v pododnej situácií, že mu stroskotalo všetko na čom mu kedy zaležalo? Plány, budúcnosť...

Zaran

Ahoj , prosím ťa, hlavne nemysli na také priserne veci ako samovražda , to v prvom rade. Čo sa vysokej tyka , chapem ako ti je , ale je to momentalne rozpolozenie . Ziadna vyska nie je ľahká, ak nie učivom ,minimalne sú to stresy .Vieš kolko skončilo výšku tesne v poslednom ročníku?? Xy , len ja poznám niekoľkých v okolí, a žijú ďalej a aj ked zo začiatku mali z toho depky ale do pár mesiacov na to aj zabudli ,dnes su spokojní a na výšku si ani nespomenu. Podla tvojich slov to vyzera , že si sikovna a zodpovedná baba , verím , že si dobru prácu ( pokial ju teda nemáš) najdes aj bez vysokej, ja sama mam veľa kolegov a kolegyne , čo sice nemajú vysokú, ale su oveľa šikovnejší, ako mnohí "vzdelaní " , ktorí dokonca niekedy zaspia na vavrínoch, alebo este lepsie ,sedia na urade práce pretoze sa nevedia/ nechcú uplatniť. Na tvojom mieste by som sa poobzerala a nasetrila si na nejaky kurz , podľa toho čo ťa baví. Je vela možností, ak ťa bavia napr jazyky ale ekonomika , o to viac .Hlavne nehadž flintu do žita. Prajem vela šťastia.