Nemam chuť žiť

Príspevok v téme: Nemam chuť žiť
Angie_123

Dobrý deň,
chcela by som sa s vami podeliť a zároveň poprosiť o radu, pretože už nemám chuť žiť. Všetko sa mi v živote pokazilo neskoncila som vysoku školu. Samozrejme totu nasledovala náročná reťaz udalosti až nakoniec všetko vyustilo do toho,že som neskončila Bc. v poslednom ročníky. Celý život som chcela študovať zamerať na sa vzdelávanie. Od malička som mala problém s adaptaciou a socializaciou. Ja proste ľuďom nerozumiem. Tak som si povedala,že to nevadí aspoň sa sústredím na školu budúcnosť a vzdelávanie. Ale všetko padlo budúcnosť a vzdelávanie nedokoncila som ani jednoduchu školu a to som nemala ťažký odbor. Každý z mojich známych to dokončil a zvládol len ja nie cítim sa ako uplna spodina,nula hlupaňa. O všetko som prišla hanbím sa chodiť medzi ľudí. Zrušila som kontakt so vsetkymi priateľmi lebo sa hanbím ako jedna som neskončila školu. Nemam už nič a nikoho. Cely môj život skončil. Každý deň myslim sa samovraždu. Ja už nechcem žiť. Neviem si ani predstaviť ďalej môj život. Mala som plany , ludia od mna očakávali veľa a ja som to všetko posrala. Celý svet sa mi zrútil. Nechcem už žit s tymto pocitom. Čo mám poďla vás robiť? Ja už neviem, čo ďalej. Bol niekto v pododnej situácií, že mu stroskotalo všetko na čom mu kedy zaležalo? Plány, budúcnosť...

lenusa00

este sa mozes najst, niekomu to trva len proste dlhsie. nezahadzuj vsetko len kvoli vysokej skole. da sa zit aj bez titulu.

Natt5484

Celkom tomu rozumiem, ja som doštudoval stomatológiu ale vobec ma to nebaví, tým že som študoval v zahraničí a po takej dobe prišiel na SVK tu nikoho nemám, s rodinou si tiež moc nerozumiem, nemám si čo povedať , často uvažujem nad samovraždou, bývam v relatívne malej obci kde nik v +- mojom veku nie je, no ozaj neviem čo mám robiť. Postupne sa to zhoršuje lebo začínam aj ma to ťahá viac piť alkohol, prejedať sa sladkým. Trošku problematické je aj že to nemám s kým
skonzultovať, chalana a muža málokto vypočuje a korektne zareaguje. Máte nejaké rady ? dik

Royal trans

Royal Trans Kuwait Furniture Moving Company
Moving Kuwait furniture is a service provided by Royal Trans in moving furniture and personal belongings between homes or offices. This service includes dismantling the furniture, packing it in a safe manner, and transporting it by trucks specially equipped for this purpose. And the furniture is re-installed in the new place and arranged.

majko1995

angie.. ani ja som nedokončil na prvý krát VS... stratil som tam dva roky a tiež mi bolo zo seba zle, ale istý čas som pracoval a následne si úspešne dokončil VS od nuly..avšak spätne to v podstate nebola moja vina.. ja som sa snažil, ale školský systém na niektorých VS je tak zle nastavený, že sa to nedalo.. takže nezúfaj, skús si nájsť nejakú prácu aj keď dočasnú, ale skús si hľadať pomedzi to niečo čo by si chcela robiť.. a podľa mňa (teraz to už viem), tak vysoká škola ti ani z ďaleka nezaistí prácu.. jedine tým, ktorých baví čo študujú--na druhú stranu, ak ťa niečo baví tak logicky nemá zmysel ísť študovať vysokú školu..držím palce

pupavka18

Školu môžeš dokončiť predsa aj diaľkovo neskôr. Ale nemusíš. Zmeň prostredie, ruka hore, môžeš ísť do zahraničia, dáky jazyk vieš, keď aj opatrovateľku na dáky čas.. dačo zarobiš, zmeníš vzduch, naberieš iné myslenie. Za zarobené peniažky cestuj a nasávaj nové myšlienky, obzory.

No a? No tak budeš ,,len " stredoškoláčka. Veď si zdravá a mladá, život pred tebou. To je málo? A toto je len momentálny stav, neboj.. daj si vitamín D, magnezko, omegu3, povinne daj každý deň v predvečer beh, alebo rýchlu chôdzu, abo fitko cross trenažér striedaj s bežiacom pasom, ale nie beh, len rýchlu chôdzu na začiatok, daj hudbu do uší, uvidíš, uľaví sa ti.

Bohatier

Hadam by ste sa nepripravila o to najcennjsie co teraz prave mate (mladost zdravie a zivot pred sebou). Dokazat mozte cokolvek (je to len o pevnej voli). Co si mysli okolie neni dolezite (to okolie ma problem samo so sebou so svojim egom a nizkou urovnou filosofie). To bolo asi moje velke ego (radsej si ho nevsimajne). No nic budem Vam drzat palce (zivot je proste zivot a treba si ho vazit vo velkej vdacnosti ze ho vobedz mozeme mat).

blueberryNN

Ano, bola som, a skoda, ze som vtedy nevidela buducnost. Nikdy nevies, co bude neskor. Najdes si svoju cestu. Zivot nikdy nezastavi, vzdy pojde dopredu. Aj ty sa budes stale vyvijat. To, co je dnes, bude zajtra uz inak. Ked si na dne, caka ta zase vzostup.

Josipe

Kvôli nejakej blbej vysokej škole sa takto trápiť. Ved si nájdi iný zmysel v živote. Škola nie je až taká dôležitá. Ten kto ti toto natlacil do hlavy ma sam so sebou problémy.