Zdravím.Doteraz som asi 2 mesiace mala diétu(obmedzila som sladké,biele pečivo,...) a začala som jesť trikrát denne.Výsledky sa dostavili,ale teraz som často hladná a bojím sa ,že mi zväčšenie príjmu dá jojo efekt.Nejaké rady,ako začať viac jesť a nepribrať?
ako vyjsť z diéty
jedz pravidelne 5x denne, športuj, pj vodu a nejedz po cca 8.hod a postavu si udržíš. Aky šport máš rada, športuješ? Alebo aspon jazdiš na bicykli, alebo kolobežke?
No vela ludi si mysli, ze ked vysadi pecivo, tak schudne neviem ako vela. Ale to je totalny mytus.
Ak si iba obmedzila sladke a pecivo, nie je to ziadna dieta ale zdrave stravovanie. Nazvime vsak veci pravym menom - hladovala si. Pri zdravej strave totiz nehladujes a ani nepotrebujes zdrave stravovanie udrziavat silou vole alebo ukoncit, pretoze sa z toho stal zvyk a jednoducho pokracujes. Ty si ale hladovala dva mesiace. Jojo efektu sa nevyhnes. Ber to ako skusenost a zober si z toho ponaucenie a nabuduce uz budes mudrejsia.
A to je ako myslene, ze vyjst z diety? :-D Akoze prestat dietovat? Som myslela, ze len dostat sa do nej byva tazke :-D
No hlavne pevna vola musi byt, bez nej sa asi nepohnes. Mne osobne pomahalo pit medzi jedlami fakt vela vody.
Drink water, or some fruit juice or play splatoon-3.com when you feel hungry.