Dobrý deň žienky, už dávnejšie tu bola téma o vakcíne strovac z Rakúska alebo Nemecka... Keďže lekári si už nevedia dat rady kôli mojim opakovaným zápalom močových ciest navrhli mi výrobu autovakcíny na mieru ale mam ešte počkať.. (neviem asi na zázrak) Ja som medzičasom pátrala a dostala som sa teda k informácii o Strovacu.Moja otázka znie kto vám Strovac predpísal a ako ste sa vlastne ku nemu dostali lebo je iba na predpis. Ďakujem za všetky informácie.
Zápal močových ciest a vakcína STROVAC
Ready for some explosive fun? smash-karts.org offers high-speed racing, intense battles, and endless excitement. Race against players from around the globe and prove your skills. Play now and join the chaos!
Časté zápaly močových ciest ma tiež veľmi dlho trápili. Antibiotiká vôbec nezaberali, stále sa opakovali. Bola som z toho už hotová... U mojej novej lekárky mi bol odporúčaný liek Wobenzym, ktorý zabral rýchlo a odvtedy už mám pokoj. Bola to moja najlepšia investícia a odporúčam skúsiť!
I play a game and recommend it to all game lovers strongly try this one time and follow the link for more vidmate.bet information.