obavy z umelého oplodnenia

jarulinda

to som netusila, ze este aj v tomto je nejaky rozdiel, ze este aj toto moze byt, zaujimave, to akoze je aj moznost si teda zvolit, co by som chcela?

emminar

Postup je skoro taky isty pri oboch, ale pri Soft cykle sa davaju nizsie davky stimulacnych liekov a celkovo ta stimulacia trva kratsie. Je to pre zenu setrnejsie, ale zase ta uspesnost je tam nizsia ako pri klasickom IVF. Len proste su situacie, pripady, kedy je toto pre zenu lepsie, napriklad vo vyssom veku.

emminar

Veru nie, nebolo to na prvykrat, ale na treti sa nam to uz podarilo. Rozpravala som sa o tom aj s mojou doktorkou, ku ktorej sme tam chodili a hovorila, ze malokedy sa to podari na prvykrat, takze som sa ani nejako nestresovala ked to nevyslo na prvu a urobila som myslim dobre, lebo pri tomto vie dost aj psychika zauradovat.

emminar

Strach je zbytocny, praveze je to bezpecne, je to dobre, ze sa urobia komplet vysetrenia a par vie na com je, my sme sa styri roky snazili a nedarilo sa nam a dvakrat sme IVF absolvovali a to druhe bolo uspesne a mame zdraveho syna, Felixa.
A teda myslim, ze keby som sa mala strachovat, ako popisujete tak by sme nemali drobca dodnes. Absolvovali sme v ISCARE komplet vysetrenia, aj liecbu, aj samotne IVF a vsetko v poriadku :)

KlaraKu

my sme mali 6 embryí, do 5 dňa prežili 3 schopné a tie geneticky vyšetrili, 2 boli doporučené na embryo transfer a z prvého pokusu máme úplne zdravú a krásnu dcérku :) týmto ďakujem ešte raz celému tímu a menovite MUDr. Maděrkovi :) www.repromeda.sk

jarulinda

toto su veci z ktorych by som praveze nemala obavy, nam tiez dlho trvalo, kym sme sa rozhodli, ze teda vyhladame nejaku pomoc, akurat zvazujeme, ze na ktoru kliniku sa vybrat, ale ti poviem, ze z tohto, co pises strach nemam praveze :)

Textová Inzercia

Hempoint novy TXT
Plnospektrálny extrakt z kvetov konope vo svojej najprirodzenejšej podobe

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.