obavy z umelého oplodnenia

emminar

Mirinda, u niekoho lekari hned IVF odporucaju, u niekoho IUI, vsetko zalezi od toho ake su vysledky z vysetreni, od toho sa proste vsetko odvija. Ale mne napriklad sa v ISCARE pacilo to, ze nam povedali, co by bolo dobre, vhodne, ale netlacili nas do nicoho, nechali nech si zvazime, nech sa rozhodneme, co a ako a to mi bolo velmi sympaticke :)

Majus46

IVF mam aj ja za sebou a krasneho syna mame, absolvovali sme to v Iscare a velmi fajn, ako pristup celeho personalu tak aj nasledne vysledok, na jednotku :)
My sme sa s muzom neskutocne tesili, ze to vyslo :-)

Hani123

Sama som absolvovala IVF 3 krát a mám 2 zdravé a krásne deti. Tiež sme boli v Repromede, je to špička vo svojom obore.

MrkvovyDzus

Odporúčam prečítať si o CrMS systéme a NaPro technológii (týka sa to napr. liečby neplodnosti), tiež o prirodzenom plánovaní rodičovstva.

jarulinda

lenocka tiez sa na to takto pozeram, podla mna ked to nejde a nie je ina moznost, tak je dobre to vyskusat, najma ked par po tom velmi tuzi :)

LenockaH

Podľa mňa by ste mali dcéru podporiť v jej rozhodnutí, veď práve vďaka tomu sa možno dočkáte vnuka/vnučky

jarulinda

to som netusila, ze este aj v tomto je nejaky rozdiel, ze este aj toto moze byt, zaujimave, to akoze je aj moznost si teda zvolit, co by som chcela?

emminar

Postup je skoro taky isty pri oboch, ale pri Soft cykle sa davaju nizsie davky stimulacnych liekov a celkovo ta stimulacia trva kratsie. Je to pre zenu setrnejsie, ale zase ta uspesnost je tam nizsia ako pri klasickom IVF. Len proste su situacie, pripady, kedy je toto pre zenu lepsie, napriklad vo vyssom veku.