nedokážem sa s tým vyrovnať

Príspevok v téme: nedokážem sa s tým vyrovnať
Annye

Nedokážem sa vyrovnať so stavom zdravotníctva na SR. Kvôli lekárom a ich nepozornosti zomrela moja mamka aj sestra, napriek tomu, že sa tomu dalo predísť a ešte od nás pýtali veľké prachy za operáciu, aj keď sme už veľa zaplatili aj platíme každý mesiac zdravotku. Nezvládla som to psychicky, tak som chodila k psychológovi a vystriedala som 4 psychiatrov a ani jeden mi nepomohol, tlačili do mňa hlúposti, nevedela som ani fungovať, bola som ako omámený kus tela bez duše a lekári ma vôbec nepočúvali, že mi tá liečba nevyhovuje, zmenila som lekára a síce mi nasadil inú liečbu, ale bola inak zlá a rovnako nepočúval, ešte sa nadúval a bol arogantný. Mala som kvôli tomu, že som bola evidovaná u psychiatra problém si zrobiť vodičák, dlhé roky mi nechceli dovoliť a nechceli mi ani dať papier na VŠ o zdravotnej spôsobilosti. Keď som ho konečne dostala a niekoľko rokov sama študovala zdravotnícku školu, bol to hnoj, celé to prostredie, tí ľudia, tie povahy, tá kvalita, to, ako sa k nám učitelia správali, odišla som na technickú školu a tu je to úplne iné, úplne v pohode, všetko lepšie.
Mám pocit, že slovenské zdravotníctvo mi skazilo život (a to som ešte zďaleka nespomenula všetky zážitky). Neviem, ako sa s tým vyrovnať.

martinisko

Ano,mne osobne to pomohlo velmi.Som omnho financne slobodnejsi a stastnejsi a ludia su tu super.Viac sa usmievaju a nemaju take depresivne stavy.

sklaninka

hroza, ked vidim pristup niektorych lekarov, chce sa mi skutocne plakat. nie su tu predsa na to, aby pomahali chorym?

huchla

to je fakt, u nas je to co sa zdravotnictva tyka strasne zaostale. akoze su aj krajiny, ktore su na tom podstatne horsie, to je jasne, ale toto tu vobec nefunguje ako by malo.

stanchelka

Myslím, že nedokáže, každý sme iný a potrebujeme k tomu úplne niečo iné. Ale tak posnažiť sa o to môže.

martinisko

Ja som sa s tym vyrovnal tak ze som natrvalo odisiel zo slovenska.Zijem na zapade kde je uplne ina zivotna uroven.

meridian

Uvedenie na správnu mieru …
To ako funguje nepekne voči nám napr.farma priemysel a že každý musí sám zistiť nemal som na mysli ,že až keď nám uškodí ,alebo keď stratíme niekoho …..to by som neprial nikomu a sk sa to stane je mi to ľúto ….mysleno je to kontextom …

meridian

Omen možno myslela začať žiť ako forma ísť ďalej nezastavit sa ..lebo len ak človek pokračuje ďalej získa povedomie o živote napr aj o tom ako napísal fonte že niekto ma niekoho za nič … Veď jasne že formácia slúži ako biznys …. Ako všetko funguje musí nato prísť každý sám reči sa vravia ale chlieb sa je ….

svurcka

len mi skus povedat, ako by taketo nieco mohli obycajni ludia zmenit. neexistuje ziadny dosah podla mna, ktory by si s tym len tak poradil