Nedokážem sa vyrovnať so stavom zdravotníctva na SR. Kvôli lekárom a ich nepozornosti zomrela moja mamka aj sestra, napriek tomu, že sa tomu dalo predísť a ešte od nás pýtali veľké prachy za operáciu, aj keď sme už veľa zaplatili aj platíme každý mesiac zdravotku. Nezvládla som to psychicky, tak som chodila k psychológovi a vystriedala som 4 psychiatrov a ani jeden mi nepomohol, tlačili do mňa hlúposti, nevedela som ani fungovať, bola som ako omámený kus tela bez duše a lekári ma vôbec nepočúvali, že mi tá liečba nevyhovuje, zmenila som lekára a síce mi nasadil inú liečbu, ale bola inak zlá a rovnako nepočúval, ešte sa nadúval a bol arogantný. Mala som kvôli tomu, že som bola evidovaná u psychiatra problém si zrobiť vodičák, dlhé roky mi nechceli dovoliť a nechceli mi ani dať papier na VŠ o zdravotnej spôsobilosti. Keď som ho konečne dostala a niekoľko rokov sama študovala zdravotnícku školu, bol to hnoj, celé to prostredie, tí ľudia, tie povahy, tá kvalita, to, ako sa k nám učitelia správali, odišla som na technickú školu a tu je to úplne iné, úplne v pohode, všetko lepšie.
Mám pocit, že slovenské zdravotníctvo mi skazilo život (a to som ešte zďaleka nespomenula všetky zážitky). Neviem, ako sa s tým vyrovnať.
Textová Inzercia

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.