zaujimali by ma vase postrehy, pripadne ake mate skusenosti s touto lekarnou? oplati sa tu nakupovat?:)
Lekaren DR. MAX
pokiaľ viem, tak tá garancia platí do odvolania a lekárne dr. max ju poskytujú výlučne ako zákaznícky benefit.
No asi nijak, ale tak clovek sa nauci najlepsie na svojich vlastnych chybach predsa :D Ak tam budes nakupovat nabuduce, tak radsej si ho pre istotu odloz, clovek nevie, co kedy bude chciet vratit/vymenit. Mna by ale zaujimalo, ci je to natrvalo alebo to je len docasna zalezitost? Ze sa tu bude dat vracat tovar.
No ja si velakrat blocky neberiem ani z predajne, ked si nieco kupim, ale ocividne je to zasadna chyba :D Neviem, ako by som bez neho nieco vyreklamovala.
Pozerala som to, je to presne 14 dni. Tento cas mas na vratenie. Uz po lehote nespravis s tym produktom nic:) Ale tak je to rozhodne fer, tak dlho si ja blocky doma zasadne veru nedrzim :-D
no tak podla mojho zdraveho sedliackeho rozumu a usudku by som to tipovala na zaslanie na danu adresu :D to uz je podla mna najmenej si vyhladat na internete, ze kam presne to treba poslat. kto hlada, najde :D
no ved jasne, vsak tych produktov zase tak vela nie je, takze pohodicka :D ale zaujimalo by ma, ako to je, ked nakupujem cez internet? co sa teda vratenia tyka.
No vsak akoze ani ja nie, ale clovek nevie, co mu padne do oka :D Tak ale je asi dobre vediet, ktore z toho nemas sancu "vyreklamovat", nech sa tam nestrapnujes :D Dopredu si pozries, na co sa to proste nevztahuje a je.
akoze ja ich poznam, ale tiez nezvyknem nic z toho kupovat. vacsinou ked som v lekarni, tak bud si idem vybrat recept od lekara, pripadne nejaky vyzivovy doplnok si kupim.
stastna125 Neviem to nikde nájsť, nevieš náhodou, o aké značky ide? Na ktoré sa to nevzťahuje?