Lekaren DR. MAX

zimka

pokiaľ viem, tak tá garancia platí do odvolania a lekárne dr. max ju poskytujú výlučne ako zákaznícky benefit.

simciacik

No asi nijak, ale tak clovek sa nauci najlepsie na svojich vlastnych chybach predsa :D Ak tam budes nakupovat nabuduce, tak radsej si ho pre istotu odloz, clovek nevie, co kedy bude chciet vratit/vymenit. Mna by ale zaujimalo, ci je to natrvalo alebo to je len docasna zalezitost? Ze sa tu bude dat vracat tovar.

zuzinecka88

No ja si velakrat blocky neberiem ani z predajne, ked si nieco kupim, ale ocividne je to zasadna chyba :D Neviem, ako by som bez neho nieco vyreklamovala.

zuzinata

Pozerala som to, je to presne 14 dni. Tento cas mas na vratenie. Uz po lehote nespravis s tym produktom nic:) Ale tak je to rozhodne fer, tak dlho si ja blocky doma zasadne veru nedrzim :-D

zizuska

no tak podla mojho zdraveho sedliackeho rozumu a usudku by som to tipovala na zaslanie na danu adresu :D to uz je podla mna najmenej si vyhladat na internete, ze kam presne to treba poslat. kto hlada, najde :D

timejskaJ

no ved jasne, vsak tych produktov zase tak vela nie je, takze pohodicka :D ale zaujimalo by ma, ako to je, ked nakupujem cez internet? co sa teda vratenia tyka.

idinka

No vsak akoze ani ja nie, ale clovek nevie, co mu padne do oka :D Tak ale je asi dobre vediet, ktore z toho nemas sancu "vyreklamovat", nech sa tam nestrapnujes :D Dopredu si pozries, na co sa to proste nevztahuje a je.

zlatikaa

akoze ja ich poznam, ale tiez nezvyknem nic z toho kupovat. vacsinou ked som v lekarni, tak bud si idem vybrat recept od lekara, pripadne nejaky vyzivovy doplnok si kupim.