zaujimali by ma vase postrehy, pripadne ake mate skusenosti s touto lekarnou? oplati sa tu nakupovat?:)
Lekaren DR. MAX
Zimurka, vracala som kolagen. Kupil mi ho priatel, ale ja uz som ho prestala brat celkovo, tak ho proste nevyuzijem. Naco mi bude trcat v skrini zbytocne. A preto vam hovorim, ze komunikacia vo vztahu je dolezita!:D
presne tak, vo vacsine pripadov to takto funguje, len to musi byt produkt s oznacenim dr.max. niektore znacky neakceptuju, to si treba nastudovat.
No vsak jasne, takto ked to citam, tak mi to pride celkom logicke :-D Nezamyslel som sa nad tym nejak hlbsie. cize v podstate je to jedno, ako si uskutocnil nakup, narok na vratenie penazi mas proste uplne zakazdym.
pisticka ano, v pripade, ze si produkt kupila normalne v lekarni, tak ti ho vratia bez okolkov. len musis mat pravdaze original blocek. bez toho to nepojde. no a ak si to objednala cez internet, musis ho poslat postou na ich adresu v Senci.
no vsak najprv ho asi musis vyskusat, aby si zistila, ze ho chces vratit, ci? ked je novy, neotvoreny, tak nemas dovod vratit ho predsa :D si myslim teda.
A vratia mi peniaze aj ked uz ma ten dany zakupeny produkt naruseny obal, ci sa to rata len v pripade, ked je cely, neporuseny?
Je fajn, ze maju garanciu vratenia penazi. To sa rozhodne zide napriklad aj ked chcem po prvy raz vyskusat nejaky produkt a nie som si ista, ci mi bude vyhovovat, tak toto je super vec:)
a to sa da vratit aj v pripade, ze ide o nakup v kamennom obchode aj z internetu, ci su tam dake vynimky?
Idinka a čo si vracala, prosím ťa? Aký produkt konkrétne?
To je nerealne :D Maju to v podmienkach, su povinni ti vratit peniaze. Ja mam uplne opacnu skusenost, v pohode mi vratili peniazky za tovar, ktory som len vyskusala.