Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Lekaren DR. MAX

idinka

Zimurka, vracala som kolagen. Kupil mi ho priatel, ale ja uz som ho prestala brat celkovo, tak ho proste nevyuzijem. Naco mi bude trcat v skrini zbytocne. A preto vam hovorim, ze komunikacia vo vztahu je dolezita!:D

stastna125

presne tak, vo vacsine pripadov to takto funguje, len to musi byt produkt s oznacenim dr.max. niektore znacky neakceptuju, to si treba nastudovat.

romcok

No vsak jasne, takto ked to citam, tak mi to pride celkom logicke :-D Nezamyslel som sa nad tym nejak hlbsie. cize v podstate je to jedno, ako si uskutocnil nakup, narok na vratenie penazi mas proste uplne zakazdym.

marculienka55

pisticka ano, v pripade, ze si produkt kupila normalne v lekarni, tak ti ho vratia bez okolkov. len musis mat pravdaze original blocek. bez toho to nepojde. no a ak si to objednala cez internet, musis ho poslat postou na ich adresu v Senci.

pisticka

no vsak najprv ho asi musis vyskusat, aby si zistila, ze ho chces vratit, ci? ked je novy, neotvoreny, tak nemas dovod vratit ho predsa :D si myslim teda.

romcok

A vratia mi peniaze aj ked uz ma ten dany zakupeny produkt naruseny obal, ci sa to rata len v pripade, ked je cely, neporuseny?

zuzinata

Je fajn, ze maju garanciu vratenia penazi. To sa rozhodne zide napriklad aj ked chcem po prvy raz vyskusat nejaky produkt a nie som si ista, ci mi bude vyhovovat, tak toto je super vec:)

idinka

To je nerealne :D Maju to v podmienkach, su povinni ti vratit peniaze. Ja mam uplne opacnu skusenost, v pohode mi vratili peniazky za tovar, ktory som len vyskusala.