Nikto si nespomenul

zziara

tiez mam ten pocit... mne sa uz stalo aj to, ze sama som zabudla na to, ze mam meniny, akoze podla mna normalna vec :D

Van-ness

Tiez by ma to asi velmi netankovalo, ale keby som teenagerka, tak by som to riesila asi viac:) Neviem preco, ale z tvojho prispevku mi to tak pride, ci sa mylim?

nechalicka

inak akoze keby ja mam byt smutna zakazdym, ked si ludia nespomenu na moje meniny, tak mam uz ozaj hlavu v smutku, kedze mam len v ceskom kalendari, takze vela ludi o nich ani nevie:) ale tak beriem to sportovo kazdopadne, su to len meniny:)

tamiik425

Heh ale tak stava sa teraz je taka uponahlana doba, ze clovek lahko na taketo veci zabudne. Ako vravis, ludi trapia aj omnoho horsie veci ako taketo nieco

M9o9ty3l

Ahoj, písala som to poobedie, pretože som stihla byť so všetkými doobeda. A poobede som už bola sama doma. Ale ak to vyznelo zle, tak ma to fakt mrzí a nechcela som tým hovoriť na nikoho nič zlé. :)

dia58dia

Chapem, ze to zaboli, aj mne sa to uz stalo, ze ludia zabudli, ale neriesim, viem, ze proste nie je to naschval a kazdy mame svoje starosti.

darienka

tak zamrzi to jednoznacne, ale pisala si to na obed a cely den si mala este pred sebou, tak to mi prislo take dost unahlene:)

M9o9ty3l

Ahoj, nikomu nič nevyčítam a chápem, že všetci zabúdame, len ma to v tej chvíli celkom zabolelo, ale určite som s tým nemala v pláne sa vnucovať ľuďom a ani to nejak riešiť, takže ak to tak vyznelo tak pardon. A určite to nie je môj najväčší a jediný problém :)

ahjajjaj

ahoj, som vydatá už dobrých pár rokov. Raz som zabudla na manželove narodeniny. Druhý deň po jeho narodeninách mu došla pošta z banky. Otvoril ju, pýtala som sa ho, čo píšu. Že mu blahoželali k narodeninám. Ježiš, koľkáteho je dnes? Takže si mal už včera? Absolútne som na to zabudla...
Stalo sa to dávno, dodnes ma to mrzí.
Stalo sa aj to, že si na mňa v ten deň nespomenul nikto. Neviem, život beží tak rýchlo, stalo sa aj to, že ma prekvapili blahoželania členov rodiny, lebo ja som si neuvedomila, aký je dátum...
Vo všeobecnosti si dávaj pozor na to, aby si Ty nezabudla na ničie narodeniny či meniny a dokázala spôsobiť iným ľuďom radosť. Oplatí sa.