práveže v zime sa mi chce viac, pretože sa nemusím potiť ... kľudne sadnem na bicykel aj v januári
Pohyb v zime je lepší, ako si myslíte!
mne sa nikdy nechce do tej zimy, ale keď už sa odhodlám, je to skvelé - endorfíny na maximum :)
mne sa v zime nič moc nechce, ale keď sa k tomu dokopem, tak je to pocit nadovšetko :)
najlepsie co moze byt, mozem potvrdit. ja bez pohybu neviem existovat. kto raz zacne, tak neprestane si myslim.
no jasné, pohyb na čerstvom vzduchu za každého počasia je topka a je to dobré aj na imunitu
No len co z toho, ked mna to v zime bavi ovela menej ako ked je pekne a teplucko? :D Myslim si, ze mnoho ludi mi da za pravdu, vtedy ma clovek proste viac energie aj celkovo chut robit rozne veci.
Thank you for providing such useful information. I've been having trouble coming up with many questions about this topic. I'll stick with you! driving directions mapquest
No dobre, ale ked beham a dycham ten studeny vzduch, tak to je akoze ok? Lebo potom si doma idem pluca vykaslat.
Playing madalinstuntcars.online also provides an intriguing experience, which I really appreciate you putting up the effort to offer.
Naskakujú vám zimomriavky pri predstave pohybu (nebodaj na čerstvom vzduchu) v zime? Keď sa na pohyb dobre pripravíte, zvolíte správne miesto, namotivujete sa a adekvátne sa za podaný výkon odmeníte, vystriedajú ich zimomriavky vzrušenia a tešenia sa na reprízu! Ako na to?