Strašné noci

Príspevok v téme: Strašné noci
cryguy

Ešte cawte, v poslednej dobe som toho pridal viac, ale toto už ma trápi nenormálne, ide o noci. Vždy, ked zhasnem, mám taký divný pocit, ani neviem, ako to popísať, ako by to bol iný svet, cítim nepríjemný strach, myšlienky- asi všetky spôsobia len to, že sa cítim horšie, asi je tam aj panika, najhoršie to je kým si oči neprivyknnú na tmu. Ani potom to nie je boh vie čo, ale nepatrne asi lepšie. Hľadať niečo v tme na stolíku, zle si to len predstaviť. Jediná výhoda toho, že som invalid a v noci nechodím na záchod, klobúk dolu pred ľudmi, čo to možno majú a musia fungovať. Vždy som mal z tmy, také pocity, ale nikdy to nezašlo tak daleko. Podobné myšlienky na tmu, ma strašia počas celého dňa. Je pravda, že teraz mi zovrie žalúdok pri akejkoľvek myšlienke, chytím paniku aj nervozitu. Ale noci sú príšerné. Neraz sa mi stalo, že som sa zbudil na záchvat paniky a ked sa to zopakovalo, už som začal, sa toho báť normálne. Mal už niekto, niečo podobné? Dá sa z toho, ako tak, dostať. Len číre myšlienky, na podobné veci, vo mne vyvolávajú strašné úzkosti, len sa stmieva, začínam sa chvieť od strachu a nie som schopný ničoho vlastne. Včera som, už po zotmení, sa trochu olial a prišla taká panika. Som normálne myslel, že umriem, pre trochu pitia.

kajomija

popravde, prvykrat sa stretavam s niecim podobnym. zaujimalo by ma, ci je to ozaj len nasledok stresu alebo? da sa to vobec riesit a tento problem odstranit uplne?

pupavka18

Však jasné, Ardik je ,,rozhodený" zjavne

Ale tebe Cr., či nepomôže nechať svietiť slabé svetlo v chodbe v noci

Ja toto poznám, dcéra: panická porucha, okrem iného.. tak keď je sama doma, vždy ide telka, a keď som prišla domov, každú chvíľu som sa musela hlásiť - ubezpečiť, že nie je sama

Či nemáš na príjme, blízku osobu, komunikácia hneď pomôže, skľudní, zaženie strachy, či sa máš.s kým smiať

Psychika rozhádzaná to je, aspoň Antistress od Jamieson, to je komplex vit.B v lekárni si kúp, alebo Magnerot= super magnézko

Naučiť sa treba prejsť strachom...nám to trvalo roky, dedko tiež dával po lyžičke pivo, aj víno, že uvoľní človeka, no nepomohlo.

Psík máme ako terapiu, ak to je veľmi veľmi hrozné, tak obvodná lekárka ti predpíše slabý neurol,alebo niečo podobné

No neviem,či už neberieš nejaké lieky, tiež budeš musieť vedieť ,,udržať na uzde" to a nezvyšovať dávku
Za chvíľu už budú dlhšie dni, viac denného svetla

cryguy

To som si tiež všimol Pupavka, ale vdaka za radu :D Nech rýpe, samozrejme, že to trochu vadí, ak niekto si kope do citlivej témy pre Teba, ale nenechám sa rozhodiť od takého dilina.

pupavka18

Cryguy,

netreba mu odpovedať Ardíkovi.

Čím viac Ardíček ,,vytáča" niekoho, lebo ,,vŕta" tu do každého, tým viac on sa ,,roztáča"

Nereagovať, nevšímať

cryguy

Urobil som Ti niečo, ak sa Ti to nepáči, proste nečum do toho. A z Tvojho vyjadrovania, je jasné, že kto je idiot.