Neviem si najst partnerku

Príspevok v téme: Neviem si najst partnerku
Sulino

Zdravim,
prisiel som si tu po radu, kedze prakticky som este za svoj zivot ziadnu partnerku/frajerku nemal. Mam 24 rokov, som extrovert, pomerne sebavedomy clovek, ktory je prakticky neustale v pohybe a stretava sa s mnozstvom (aj vyznamnejsich) ludi a, samozrejme, aj zien. Nemam absolutne ziaden problem dat sa do reci s neznamou babou, avsak pri debate to v 99 percentach pripadov aj skonci. Taktiez nemam vobec ziaden problem so zenami flirtovat, ale nikdy to neprejde do niecoho vaznejsieho. A naopak, zeny obcas flirtuju aj so mnou.

Za svoj zivot som mal akurat jeden kratkodoby (pseudo)vztah (trvajuci 2 mesiace), kde maximum boli dotyky, siahodlhe rozhovory, a asi 3x sme sa vasnivo bozkavali, ale tam to skoncilo. Raz som sa bozkaval este s jednou babou na diskoteke. To je vsetko.

Co sa tyka mojho vyzoru, myslim si, ze som relativne dobre vyzerajuci muz, vela ludi mi uz povedalo, ze som pekny, obliekanie mam na celkom dobrej urovni, kedze to vyzaduje moja praca, hygiena je uplna samozrejmost. Co moze hrat proti mne, tak to, ze nie som vysoky (170). Telo vysportovane nemam, mam aj mensie brusko, ale rozhodne nie som tucny ani nemam nadvahu. Aktivne sportujem, bicyklujem, chodim na tury, hram hokejbal, a obcas zajdem aj do posilky. Z inych volnocasovych aktivit sa venujem dobrovolnictvu, citaniu knih, ovocinarstvu a zahradkarstvu, okrem toho celkom dost cestujem. V minulosti som sa aktivne venoval aj folkloru.

Ako uz mohlo byt zrejme s vyssie polozenych viet, som panic. Nejako extremne ma to netrapi, viac mi chyba skor ta emocialna cast vztahov. Priznam sa, ze nie ojedinele si kvoli tomu aj poplacem. Velmi mi chyba niekto, kto by mi bol oporou, niekto, kto by ma vedel vypocut a komu by som mohol 100 percentne doverovat. Ano, mam kamaratatov, ale minimalne ja osobne sa neviem uplne zdvoverit niekomu, kto nema so mnou vybudovane intimne puto.

Uprimne, strasne ma trapi to, ze si neviem nikoho najst, hlavne ked vidim mojich spoluziakov, kamaratov ci kolegov, kazdy mal minimalne 1-2 vazne vztahy, niektori uz maju aj deti a rodinu. Potom sa pozriem na seba, a zasiahne ma strasna uzkost a depka.

Velmi vela som uz rozmyslal, preco to tak je? Naroky na zenu samozrejme mam, avsak vobec nie su nejake extra vysoke, prakticky jedinou hlavnou podmienkou je to, aby bola na minimalne rovnakej inteligencnej urovni ako ja, a takych je iba v mojom okoli neurekom.

Ard

Bacha aby si sa to nedopracoval k tomu, že budeš vyhľadávat ženy ktoré sú mimo, alebo ich do toho stavu dokonce sám uvádzat, tým že im hodíš niečo do pitia.
Využiť toho, že o sebe niekdo nevie k tomu,aby si s ním mal ako 13 ročný sex je i podľa zákona znásilnenie.
Ona už ta situácia teraz, keď jsi videl, že ako 13ročný nemáš doktorantské štúdium s neurológie a tri atestácie z psychológie a nevieš donútiť dospelého a aj tak si si na ňom zahopsal, alebo skôr práve preto,že si starší a vieš čo sa patrí povedať je akosi na pováženie.
Možná by nebolo od veci navštívit psychologa.

Sulino

Psika mam uz nieco okolo roka a pol, ale nemam pocit, zeby ma zeny brali nejak inak po tom, odkedy ho mam. Kazdopadne pravda, je to (mimo rodicov) jedine stvorenie ktore ma lubi takeho aky som.

Co sa tyka flirtovania, ano, obcas to prezeniem, avsak paradoxne zeny mi hovoria, ze na nich posobim ako skvely kamarat a spolocnik, ktory ich vypocuje, ale nechcu mat so mnou nic viac. Taktiez v drvivej vacsine pripadov zeny na flirt reaguju pozitivne, tak neviem, ci je problem prave v tom.

Betka132

Neflirtuj so vsetkymi babami, spravaj sa k nim kamaratsky, prijemne ale neflirtuj s nimi (hlavne nie pred ocami vsetkych ostatnych). Mozes posobit ako frajer co chce kazdu, alebo ako zufalec ktoremu je jedno s ktorou bude. Az budes mat pocit, ze nejakej babe si viac nez sympaticky, zameraj sa na nu. Flirtuj len s nou a daj jej vacsinu pozornosti. Bude sa citit ako princezna.

ovomaltine

Len tak ma napadlo, nechces si obstarat psa? Budes mat koho hladkat, mozno zacnes posobit inak a baby sa ti zacnu prihovarat same.

Sulino

To Smolkoo: ano, samozrejme, ak sa mi nejaka velmi paci, tak ju niekam pozvem. Vacsinou vsak to dopadne tak, ze sice mi baba povie, ze sa so mnou bavila a bolo jej so mnou prijemne, ale chybala tam ta iskra.

To Mercury: praveze ja vobec nie som typ cloveka, ktory sa niekomu podlizuje, a uz vonkoncom nie zenam. Taktiez sa snazim zameriavat na seba, ale hlavne posledny rok je to velmi tazke, kedze po tom mojom poslednom pseudo-vztahu ktory spom spomenul mam strasnu potrebu znova niekoho mat, a velmi sa pre to vnutorne trapim. Nemam problem si ani uzivat zivot, veci, co ma naplnaju mam vela, okolie mi praveze vravi ze vzdy vyzeram celkom stastne, ale vnutorne to pritom citim uplne opacne.
Co sa tyka toho, ze sa podvedome bojim, asi je to pravda, ano, citim sa velmi neisto, ale to je sposobene tym, ze som na rozdiel od drvivej vacsiny este v zivote nikoho nemal

justtopbest

You can't see what the carpenter really looks like.
Because he only swings his ax at the stake in front of him.
The stake is not the size of a pine tree. If you insist on drawing, it is about the same size as the circle you make with two palms. This is why a woodworker can chop off a stake in one fell swoop.
www.justtopbestblogger.com
A very interesting website

Mercury

Podvedome sa toho bojíš a ľudia(ženy) to vycítia a určite to vieš aj ty .No len na seba sa zamierat kamarat.Nehladaj teda vzťahy keď vieš že to touto cestou nejde .Zameraj sa na seba ,na to čo chceš ty a nie behat za zenskou a hlupo sa jej podlizovať. Začni žiť a ono to príde

Smolkoo

Mne napadlo - davas ty tym zenam, s ktorymi konverzujes, najavo, ze mas o ne zaujem? Pozves ich von? Pretoze to si dalej nerozvil, vyznieva mi to akoze na nejakej akcii stretnes zenu, s ktorou fajn pokecas a tym to pre teba konci. Cize mozno tu robis chybu a nevyvijas dostatocnu aktivitu. My, zeny, mame rady aktivnych chlapov, ktori patricne prejavia svoj zaujem, ked ho maju.