Chcela by som vonkajšiu radu, názor , odporúčanie ako sa udobriť s kamarátom. Alebo či to vôbec mám riešiť. Je to vlastne aj bývalý kolega z práce, s ktorým mám veľmi zaujímavý vzťah. Vlastne celé je to o tom, že je raz jeden urazený, raz druhý ale nakoniec to stále nejak vyprchalo a maximálne do dňa sa to utriaslo. Doteraz sme boli takmer denne v kontakte. Je zo zahraničia a cez sviatky cestuje po Európe a zastavil sa u mňa na návšteve. Všetko prebehlo v poriadku, po odchode sme si často volali, písali. Jednu noc si pravdepodobne vyhodil z kopýtka, správal sa dosť nezodpovedne, bála som sa o neho, že sa s niekym i pobije v nejakom bare, odkiaľ mi volal v noci. Prosila som ho, aby si našiel niekde hotel a nevyvádza. Bála som sa o neho. Druhý deň som na neho bola trošku naštvaná za jeho takmer samovražedné správanie z predošlej noci. Keď mi volal, bola som dosť odmeraná, pochopil to a pýtal sa čo sa deje. Nakoniec mi povedal, že ma nechá ísť, ďakuje a rozlúčil sa. Myslela som si, že som ho urazila svojou odmeranosťou, tak som mu napísala, že som sa len o neho bála to je všetko. Prečítal si, neodpisoval. Snažila som sa mu dovolať, hovor odmietol. Neviem, či mu mám ešte napísať, alebo je to už len trápna námaha, keď ma očividne ignoruje a snaží sa ma vyškrtnúť z priateľov.
Sme len kamaráti, i keď (neviem, či to vnímam len z mojej strany) si myslím, že bolo medzi nami nejaké to napätie. Ale ako píšem, možno som si to len ja myslela. Napadlo mi, že si myslí, že som si začala namýšľať viac, preto ma stopol. Každopádne mám partnera, o ktorom vie a nikdy sa o nič nepokúšal ani naopak.
Nechcem byť otravná so svojimi správami, nechcem ho naháňať, ale nechcela by som stratiť kamaráta. Skúsili by ste mu ešte napísať po tom, čo vám neodpísal a odmietol váš hovor?
Textová Inzercia

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.