DEPRESIA A SAUNA

Príspevok v téme: DEPRESIA A SAUNA
sunnyball13

Cez víkend som bol s rodinou na pobyte vo Wellness. Po saune, studenej vode a oddychu v relaxačnej miestnosti sa mi znovu objavili pociti, ktoré som už pocítil viac krát pred tým. Teraz ma zaujali, ale o to viac, lebo moja psychika a moja nálada sa zlepšili tak veľmi, že ma to až samého prekvapilo. Pred saunou som necítil dáku radosť a mal som nutkavé myšlienky ktoré ma stále otravovali. Zrazu to v relaxačnej miestnosti všetko pominulo a od vtedy som sa až do večera cítil báječne. Bol som sebavedomejší, radostnejší. Dokázal som sa tešiť z našich detí a byť otvorenejší k mojej manželke. Vedel by mi niekto povedať , prečo som sa tak cítil?. Chcel by som to nejako využiť v reálnom živote bez toho, že každý deň budem chodiť do sauny :). Upozorňujem ked by som išiel do sauny a studená voda tak tie pocity neprídu. Musí tam byť vždy min cca 15min vypnutie- lahnutie v oddychovej miestnosti. Odporúčam to určite.

zdencha598

sauna je super. idealne je potom sa hodit do studenej vody, vtedy to ma jednoznacne najlepsie ucinky:) len skoda, ze to nemozem vyuzivat castejsie.

sunnyball13

Máš pravdu je to tak. Ako to využiť v praxi? Dá sa na mysli pracovať aj inak aby neškodila svojmu majiteľovi?Alebo to radšej zobrať z druhej strany vypínať ju týmto sposobom cez telo čím častejšie?

Mercury

Práca s telom. Prežíval si príjemne fyzické pocity ktoré ta vratili do pritomnosti. Hoci čo príjemné pre telo ,vypne myseľ . Masáže rôzne,kúpele ,sex atď