Myslite si že som gambler ?

Príspevok v téme: Myslite si že som gambler ?
Geraldo

Ahoj moj problem začal s tym že som veľmi prepadol online hram v cassine a aj ked vyhram neviem si povedať dosť, za posledný pol rok som prehral vyše 7000 eur, ked som v robote stale mam nutkanie hrať automaty a veľmi sa mi páči ako sa to toči a ako to cinká, viem že potrebujem pomoc ale chcel by som sa vyliečiť sam, proste prestať hrať lebo v tom nevidim žiadny zmysel len že miniem za chvilu všetky svoje úspory, poprípade neviete ako by som mohol tie peniaze vyhrať spať ? keby zajdem do kasina nevratili by mi ich ? dakujem pekne za vaše rady

sashuq

fakticky si. tie myslienky a prehrata suma to definuju. bohuzial. kasino je nebezpecne. ja som sa ho vzdy bala, lebo si uvedomujem ze je to zacarovany kruh, proste ako droga. moj byvaly vyhral 400€ na online kasine a to som nechapala ako stale vyhraval ale proste take tie overene proste nedokazes urcit. radila bysom ti rozlucit sa s tym aj peniazmi ktore si prehral. kedysi som naletela podvodnikovi a sama som predala svoje drahe veci aj ma okradli o nejake takze viem co to je ked ti pride luto za majetkom, nie sme prvi ani posledni, dolezite je pozriet sa realite do oci...v prvom rade musis s tym prestat a odporucala by som ti ist rovno za psychiatrom a az potom za psychologom lebo ono je to vlastne choroba ktora reaguje na liecbu. si vo faze ked si nevies pomoct sam a rozhovor je slaby...tie lieky ti menia chemiu v mozgu ako drogovo zavislym takze nebudes mat tu tuzbu. proste ti to tam spusti nejake uspokojenie a uz ti to bude jedno. vlastne tie lieky funguju casto krat tak ze ti zasiahnu metabolizmus a zacnes proste mysliet iba na zradlo a to sa stane stredobodom tvojho vesmiru. proste budes zavisly na jedeni a priberies. ale tak...vedci to asi vymysleli prave s tym ucelom ze vedlajsi ucinok proste ma byt tym liecebnym mechanizmom, asi rozmyslali v com moze byt figel aby mozog reagoval...takze nemusi to byt to prave orechove ked ta vlastne odrbu ale berie sa ohlad na to ze v krize riesis problem a nie celkovy wellbeing...ono pokial ti proste nenasadi tych liekov viac tak to asi nejak prezijes a zvlast zavislosti nebyvaju tak vyrazne zasiahnute vedlajsimi ucinkami ako nejake psychozy dajme tomu co ti nasadia aj 4 lieky z toho aj ten jeden druh je uz brutal. takze nie si na tom az tak zle jak by sa ti mohlo zdat. mozno budes len celkovo myslou zotrety a budes menej vnimat.

ahjajjaj

Ahoj, predovšetkým blahoželám, že si svoj problém uvedomuješ. Uvedomenie si problému a neujdenie pred realitou je prvý krok k úspechu.
Celkom vecne: Späť tie peniaze nezískaš, takže ak chceš mať peniaze, nemôžeš chodiť do kasína. Sám sa z toho možno dostaneš, možno nie, ako barličku by som na Tvojom mieste kontaktovala psychológa alebo psychiatra, ktorého by si potom pravidelne navštevoval a ktorý by Ťa naviedol na to, ako hľadať iné radosti a zmysel v živote, ako je hra.