Drzejšie narážky chlapa

Príspevok v téme: Drzejšie narážky chlapa
morningcoffe

Ahojte, chcela som sa spýtať na názor. Nedávno som spoznala jedného muža, vizuálne sa mi veľmi páči aj ma priťahuje a prejavuje otvorený záujem. Má to však jeden háčik, príde mi že je to tak trochu "bad boy". Má aj svoj vlastný biznis, v ktorom asi papierovo nie je všetko ako má byť (dane a pod.). Druhá vec je že má trochu zvláštne narážky, minule som vyjadrila obavu nad jednou vecou a on tak vybehol že "si normálna, že veď to predsa neznamená to a hento... potom zase povedal niečo v zmysle že keď som bola malá asi som bola drevo alebo že či mi napr. či mi jedna vizuálna vec (strojček) neuberá sebavedomie...trochu sa ma dotkli tie poznámky, preto premýšľam či z toho nevycúvať..na druhej strane tým že ma tak dosť silno priťahuje je to celkom náročné a mám v sebe boj. Na tie narážky som zareagovala s humorom a aj z neho si trochu vystrelila, som mu povedala že je trochu drzý a tak..ale vnútri ma to riadne zneistilo. Vopred vďaka za názory..

taziarka

jooj ja hentake reci a vychvalovacky teda moc nemusim. ale sranda, zvacsa taky, co ti najviac daju pociti, ze sa im nieco nepaci nevedia vobec prijat ani tu najmensiu kritiku

ovomaltine

Urcite nezostanes sama, toho sa neboj, to su hrozne taketo reci. Tento drzy zase nic nepochopil, on to zobral tak, ze ty mu nieco vycitas, tak rychlo aj on tebe. A tymi peniazmi sa chcel len pochvalit, nic ine. Zbytocne si mu na to skocila a zacala pitvat, jemu bolo jedno, ako na to zareagujes.

Omen

Ten, kto kupuje knihu len podľa lákavého obalu, potom nech sa nečuduje, že jej obsah je mizerný. Rozumný človek vyberá inak. Vie, že aj za nepekným, či poškodeným obalom sa môže skrývať, a častokrát aj skrýva, nebývalý poklad.

Ak si POVRCHNE vyberáte partnera, dostanete takého, akého si zaslúžite. A je to LEN vaša chyba!
Mnohé ste slepé, hluché, nechápavé... Nedáte ani jednu jedinú šancu slušnému mladému mužovi, ktorý chodí okolo vás (aj tu na fóre), nedáte šancu na bližšie spoznanie, na spoznanie jeho vnútra. Vonkajšia krása je pominuteľná, tá vnútorná nie. Ak by ste tieto chyby nerobili, potom by ste tu nevyplakávali. Už by ste mali svoju rodinu. Ženy by si mali uvedomiť neúprosnú pravdu, že sú oproti mužom v nevýhode, ich biologické hodiny neúprosne tikajú. Tik-tak, tik-tak... Amen!

daniela2

syndróm lovcu. Čím viac korisť uniká, tým viac ju naháňa. Páči sa mu však iba lov samotný, nie tá korisť. Keby ju mal, nebavilo by ho to.

Libertz

no ano ale keby sa ti ani tento vyzorovo vobec nepacil, tak by asi aj bolo jedno ci je alebo neni bad boy. Kazdopadne aspon uz je prec, lebo taketo spravanie je fakt nahlavu od neho. A to co ti hovoria druhi, ze kvoli tomu ostanes sama, ked niekoho automaticky zavrhnes kvoli vzhladu... tak asi natom nieco bude, skus sa nadtym zamysliet, nad svojimi narokmi na vyzor ci niesu vysoke, nemysliet tak povrchne a mat zdravu sebareflexiu. Vzhlad ako face a podobne veci co vacsinou moc neovplyvnime si nenavyberame. Ine veci sa daju zmenit/upravit. Uz som videl kdo vie ake podpriemerne a priemerne co si mysleli ze mozu mat neviem akeho fesaka a vsetkych ostatnych odmietali.

mozebyt

Typicky priklad toho, že on môže vsetko žena nič nevedie k ničomu dobrému. Bude prejavovat záujem keď ho budeš odmietať,ale ak prejavíš názor, že nie je dokonalý zrazu nemá záujem a ide ďalej. Ked mu to nevyjde pri ďalšej znovu to skúsi u teba. A vobec neodporucam mu prejavovat city,že ta niečo unho zranuje. Bude vediet,ze to moze skusit po case znova lebo citlive ženy takí muži takto skúšajú, pri ráznych si nedovolia. Blokovat a este raz blokovať. Časom ti bude dobrý aj dobrý chlap. Netreba sa poddat strachu,toto využívajú bad boys. Veľa šťastia.

morningcoffe

Ahojte, vdaka za názory :) no ja som zo svojich emocii často riadne zmätená..často sa mi proti sebe stavia rozum a emócie. Napr. tento týpek ma priťahoval (neviem prečo) a predsa som rozumom vnímala že tieto narážky nie sú ok a nie sú dobré. Stretli sme sa ešte raz a som mu tak úprimne povedala že toto ma trápi, že som dosť citlivá a asi by ma to zraňovalo. On to pochopil ako koniec aj keď som mu chcela vysvetliť, že to nemusí byť koniec, len že chcem byť úprimná ako čo prežívam. Potom som si ale povedala, že sa nejdem vtierať a napísala mu, že asi mal pravdu a bude lepšie ak každý pôjdeme svojou cestou. Na to mi ešte začal písať, ako keby to chcel vrátiť späť..som mu zase napísala že to asi nemá zmysel ale ešte sa trochu pokúšal..no na tom druhom stretku ma ešte zranilo aj pár ďalších vecí..vyjadril sa trochu aj k môjmu vzhľadu že niektoré veci sa mu na mne nepáčia, alebo že si myslel že ho chcem pre prachy..na to som mu povedala že ak si toto myslí tak v tejto sekunde končím a nemáme viac o čom....takže toto ma asi tak najviac sklamalo a odradilo....čo už si pripadám ako zakliata :D keď je niekto bad boy ľahko to voči nemu cítim a keď je niekto dobrý slušný väčšinou sa mi výzorovo nepáči a neviem to prekonať a všetci mi nadávajú že pre toto ostanem asi sama :D

stratenazena

Ked kazdemu vyhovuje nieco ine, niekto iny, je to tazko sa k tomu vobec vyjadrovat. Ale teda ja take moc nemusim.

hrudacka

ono sa podla mna neda kazdy len tak zaskatulkovat. co sa tyka vztahu a taketo toho druheho zivota, mozu byt medzi nimi velke rozdiely. ja by som sa nechala unasat instinktom a uvidis, co sa bude diat a ako sa to vyvinie

zuzinecka88

Tiez si myslim, ze je vhodne sa riadit takym tym svojim vlastnym instinktom, ten nezvykne sklamat. Aspon mna doteraz este nesklamal :D