Ahojte, chcela som sa spýtať na názor. Nedávno som spoznala jedného muža, vizuálne sa mi veľmi páči aj ma priťahuje a prejavuje otvorený záujem. Má to však jeden háčik, príde mi že je to tak trochu "bad boy". Má aj svoj vlastný biznis, v ktorom asi papierovo nie je všetko ako má byť (dane a pod.). Druhá vec je že má trochu zvláštne narážky, minule som vyjadrila obavu nad jednou vecou a on tak vybehol že "si normálna, že veď to predsa neznamená to a hento... potom zase povedal niečo v zmysle že keď som bola malá asi som bola drevo alebo že či mi napr. či mi jedna vizuálna vec (strojček) neuberá sebavedomie...trochu sa ma dotkli tie poznámky, preto premýšľam či z toho nevycúvať..na druhej strane tým že ma tak dosť silno priťahuje je to celkom náročné a mám v sebe boj. Na tie narážky som zareagovala s humorom a aj z neho si trochu vystrelila, som mu povedala že je trochu drzý a tak..ale vnútri ma to riadne zneistilo. Vopred vďaka za názory..
Drzejšie narážky chlapa
Daj na svoj instinkt a vycuvaj z toho.
Ja vzdy, ked som randila a zacala som mat zly pocit, tak som sa v nom casom len utvrdila. Myslim, ze tieto „citaky” netreba podcenovat.
Ja si myslím, že sa to nezmení ani postupom času. To má podľa mňa už proste v sebe, iný už nebude.
Ty vies, akym tonom a v akom kontexte prenasa tie poznamky a ako casto a aky je tak celkovo k tebe mimo tych poznamok. Uvidis, aky bude dalej, potom by si mohla napisat. Ale vyzera to na taku povahu, ci sa da zmenit, dost pochybujem.
Chlapa vyberaj nie podľa vzhľadu a priťazlivosti ale podľa charakteru a spoločných záujmov. To fyzické časom pominie ale čo ostane potom. A chlapa s takými narážkami by som na tvojom mieste vôbec neriesila ale radšej sa co najrýchlejšie vytratila.
Sebaucta sa tomu hovori. Tomu, nad cim by si mohla aspon zopar minut popremyslat.
pokial mas aspon trochu sebaucty nebudes sa riadit svojimi pojasenymi emociami ze bad boy style ta pritahuje, lebo nato akurat tak doplatis v buducnosti. ked tak si to s nim vydiskutuj a ked bude aj nadalej taky vykasli sa na neho.
Dakujem za vas uhol pohladu..no on nema uz mamu dlhsiu dobu, aky vztah mali predtym netusim...pozname ss len kratko a neviem ci davat sancu dalsiemu spoznavaniu ked je to takto..pride mi ako keby so mnou jednal ako s chlapom tak bez emocii tvrdsie ...na jednej strane ma pritahuje na druhej mam pred nim az moc respekt...dufam ze sa to coskoro samo vyvrbi...chcem byt uprimna povedat mu co mi vadi co by som asi nedavala a uvidim...
celkovo mi pride, ze sa akosi nevie spravat k zenam. mozno nema dobry vztah ani so svojou matkou, tomu by som verila..
neviem, kde si na toto prišla. akože vôbec sa s tým nejak nestotožňujem.
Vzťah bez úcty nemá zmysel.
Chlapi, ktorí sú skúsenejší a mali pomer s viacerými ženami "nedvoria" a nevyjadrujú sa slušne. Práve táto inakosť a sebavedomie je to, čo ženy na nich láka.
Pre nich je ideálna žena zložená z viacerých: tá pravá má mať zadok ako baba A, tvár ako baba C, nohy ako baba E, humor ako baba X. Ak máš záujem, zaraď sa do zoznamu...