Skusenosti s aloe vera life essential drinking gel

RNG

jaja, ja netvrdim, ze vyrobky, ktore predavam su najlepsie, su len jedni so zarucene kvalitnych, kam patria vyrobky vsetkych clenov Aloe Councilu, vcitane LR aj Barneys, bez vynimky.
Na to bol ten Council zalozeny, aby zarucil kvalitne vyrobky z aloe.
Rozdiely vo vyrobkoch su dnes nepatrne, kedze povodne patentovane procesy su dnes starsie, ako 16 rokov, tj su "public domain" tj pouziva ich kazdy reputabilny vyrobca.
A to "S" a "Z" hovori len o obsahu aloe.
Ked je vo vyrobku 99.3 % cistej aloe stavy/gelu, velmi viac sa tam nezmesti....
A ked je stava/gel nepasterizovana a neprehriata,chemicky nekonzervovana, velmi viac sa neda zachovavat nezmenena.

jaja-jaja

Presne ako píše Valika64, už som to aj ja písala, že je rozdiel a to veľký, či je "Z" aloe, alebo "S" aloe. Ak je "S" tak to sú vyhodené peniaze.

jaja-jaja

Aloe Vera vôbec nie je len doplnok k jedlám, samozrejme, že RNG nemôže dopustiť, aby bolo niečo lepšie ako produkty, ktoré on predáva. Len preto, že tu má reklamu, neznamená, že jeho produkty sú naj...

miska

Este by som sa chcela opytat ci je lespi oreganovy olej vo forme kapsul,alebo ako tekutina a aky je ten oreganovy olej CANDIMIN?

RNG

miska, na zahlienenie je NAC(acc) a oreganovy olej, to pracuje rychlo, do 24 hodin sa zacne hlien vylucovat v kvantach.
Aloe vera je len doplnok k jedlam, pracuje velmi pomaly, na vysledky treba mesiace.A nemas na vyber len medzi tyma dvoma spomenutymi znackami. Clenov Aloe Council je vyse 300 a vsetci z nich vyrabaju kvalitne aloe vyrobky.

miska

Dobry den chem sa opytat,ze ktory vyrobok aloe vera je na zahlienenie a na alergiu?pocula som o aloe vera drinking gel,ale neviem ktory je lepsi ci od firmy LR alebo od firmy BARNYS,

RNG

Nuz to sa zialbohu neda urobit nijak inac, len operacne.
Ale v prvom rade musi byt imunita zlepsena a organizmus dietata posilneny, lebo operacia je zasah, kde sa zoslabi organizmus na cas, a to da moznost roznym patogenom na cinnost. Hlavne na tych, ktori maju uz aj pred tym oslabenu imunitu.
Nikto si nepraje ziadne komplikacie!

RNG

Aloe vera je mierne antiviralne.
Silnejsie prostriedky sirokospektralne antimikrobialne:
extrakt z olivovych listov, GSE,koloidna strieborna voda, oreganovy olej(specificky na zahlienenie, zaroven decongestant=odhlienovac).
Davky treba prisposobit vahe.
Viac vo fore pri roznych temach.