Ahojte chcela by som Vas poprosit o skusenosti s Aloe vera life essential drinking gel, pretoze moj tri a pol rocny syncek je stale chory a kamaratka mi tento pripravok odporucila,tak chcem vediet ci je to strata penazi ,alebo mu to pomoze aspon trosku ,dakujem a prajem Vam pekny den
Skusenosti s aloe vera life essential drinking gel
jaja, ja netvrdim, ze vyrobky, ktore predavam su najlepsie, su len jedni so zarucene kvalitnych, kam patria vyrobky vsetkych clenov Aloe Councilu, vcitane LR aj Barneys, bez vynimky.
Na to bol ten Council zalozeny, aby zarucil kvalitne vyrobky z aloe.
Rozdiely vo vyrobkoch su dnes nepatrne, kedze povodne patentovane procesy su dnes starsie, ako 16 rokov, tj su "public domain" tj pouziva ich kazdy reputabilny vyrobca.
A to "S" a "Z" hovori len o obsahu aloe.
Ked je vo vyrobku 99.3 % cistej aloe stavy/gelu, velmi viac sa tam nezmesti....
A ked je stava/gel nepasterizovana a neprehriata,chemicky nekonzervovana, velmi viac sa neda zachovavat nezmenena.
miska, na zahlienenie je NAC(acc) a oreganovy olej, to pracuje rychlo, do 24 hodin sa zacne hlien vylucovat v kvantach.
Aloe vera je len doplnok k jedlam, pracuje velmi pomaly, na vysledky treba mesiace.A nemas na vyber len medzi tyma dvoma spomenutymi znackami. Clenov Aloe Council je vyse 300 a vsetci z nich vyrabaju kvalitne aloe vyrobky.
Nuz to sa zialbohu neda urobit nijak inac, len operacne.
Ale v prvom rade musi byt imunita zlepsena a organizmus dietata posilneny, lebo operacia je zasah, kde sa zoslabi organizmus na cas, a to da moznost roznym patogenom na cinnost. Hlavne na tych, ktori maju uz aj pred tym oslabenu imunitu.
Nikto si nepraje ziadne komplikacie!
Aloe vera je mierne antiviralne.
Silnejsie prostriedky sirokospektralne antimikrobialne:
extrakt z olivovych listov, GSE,koloidna strieborna voda, oreganovy olej(specificky na zahlienenie, zaroven decongestant=odhlienovac).
Davky treba prisposobit vahe.
Viac vo fore pri roznych temach.
Aku operaciu ma podstupit?