Sex za peniaze - kde hladat

Príspevok v téme: Sex za peniaze - kde hladat
Michal_s

Muži, kde hľadáte ženy ktore si nechávajú príležitostne zaplatit za sex? Tym nemyslím eskort stránky kde to zena robi od rana do vecera, ale skor nejake študentky ktore si sem tam len potrebujú privyrobiť.

Od kazdeho počúvam ze vsade su takéto baby ale ja netusim kde hladat.

Uz nemam silu sa bezvýsledne snažiť o nejaky vztah, toto by mi vyhovovalo.

Ernest-ernie

Fonte ja sa tomu nečudujem ani od toho neočakávam žiadny výsledok, takto len trollujem baby o ktoré nemám žiaden záujem a začnem im rozprávať že som panic a veľa mužov je panicov.

Takéto témy sú repelent na ženy takže keď sa chcete nejakej zbaviť tak odporúčam :D

Libertz

Ernest- ano dost dobre vystihnute... ale zaujimalo by ma ta co si skusila zalozit chalansky profil potom uz uverila? Videl som uz viacejkrat aj ja ako zeny nemaju o tomto ani stipku predstavy. Teda niektore su si toho vedome v dnesnej dobe, ale castokrat som sa stretaval prave s tymto. Aj experimenty som na toto videl, vsetko to len potvrdzovalo a uznali ze sa mylili...

Ernest-ernie

Ja som aj jednej babe ktorá používa Tinder vysvetľoval že keď má muž Tinder tak mu tam nechodia skoro žiadne lajky a ženy takmer vôbec neodpisujú.

Najprv sa na tom bavila že si z nej robím prdel ale po asi 10 minútach debaty sme to uzavreli aspoň s tým že si založí mužský profil aby to sama zistila.

Takéto veci vysvetľovať ženám to je ako vysvetľovať škrečkovi existenciu vesmíru, on proste na to nemá mozgovú kapacitu :D

Ernest-ernie

Marek-001 takých žien ako Jarunka12 ktoré neveria že existuje vysoké percento 30+ ročných nedobrovoľne dlhodobo nezadaných (a aj panicov) je veľmi veľa.

Neveria je asi aj zlé slovo, ja som sa s pár takými rozprával aj písal, v ich svete to neexistuje že si muž aj pri maximálnej snahe nevie roky nikoho nájsť.

Ich odpovede sú stále dokola "a to prečo alebo že to je hlúposť" :D
Žiadne vysvetlenia nefungujú, ich záver je vždy že daný muž je nezadaný lebo to tak chce, alebo je vadný.

Michal_s

Áno, bohužiaľ o nejaký vzťah som sa snažil roky, no vždy bezvýsledne a nemám už na to chuť.

Ale keď nad tým rozmýšľam tak nájsť babu ktorá si takto občasne privyrába bude asi rovnako zložité ako nájsť si vzťah lebo na takúto babu tiež čaká XY mužov ktorí sú ochotní jej za takéto kamarátstvo s výhodami zaplatiť alebo kúpiť nejaké darčeky.

Takže zasa si bude len preberať a vyberať najlepšieho jedinca.

Marek-001

fonte: to aby si našiel milenku bol snáď len vtip, ak si to myslel vážne tak to je asi taká rada ako keby si poradil bezdomovcovi čo mrzne vonku na lavičke nech si kúpi vilu s bazénom
Jarunka12: je to tak ako píše Libertz, nie je to o „chuti aleb o nechuti“ na vzťah... ale toto sú veci pre bežnú ženu len ťažko pochopiteľné

Libertz

Jarunka12: treba trochu citat s porozumenim, on pise ze uz nema energiu sa snazit o vztah, cize asi logicky to preferoval ale neda sa mu to najst; tak aspon toto chce.