Ahojte, viem, že podobných tém je tu veľa, ale chcel by som sa opýtať, či máte dobru skusenost s nejakym liečiteľom. Potrebujem si zlepsit imunitu a idealne sa zbavit virusu. Žiaľ, lekarka mi povedala, ze to zavisi iba od imunity a nie su na to ani lieky...
Ak nahodou liecitela (hocikde na slovensku, alebo v CZ) nepoznate, neviete ako sa hlada? Bol som dnes skusit stastie v ezo obchode. Tam mi vraveli ze nemaju a ze su liecitelia a "liecitelia"- ktori to robia iba preto lebo je to teraz moderne a treba si davat pozor. Ja ale neviem ako si davat poozor...
Liečiteľ
Rovnica rovnováhy totálneho zdravia:
Človek = Telo/Fyzické + Duša/Psychika + Srdce/Emócie
1. Čo z toho lieči lekár ? 2. Čo z toho lieči liečiteľ ? 3. Čo z toho lieči sám človek ?
Väčšinou sa prejavy choroby potláčajú (napr. chemicky) preto sa choroby vracajú.
"Fuha",
ale napísať koment, že: " akoze tvrdit o ludoch, co sa tu vyjadruju k temam, ze su sarlatani, tak to uz vyssi level : D", dokáže napísať len ďalší šarlatán. A zasmiať sa na tom? Na vlastnej blbosti sa smejú len deti a blázni!
ŠARLATÁN je viacvýznamové pejoratívne substantívum a znamená:
1. neodborný liečiteľ, mastičkár;
2. človek, ktorý predstiera nejaké znalosti a schopnosti, vystupuje podvodnícky a klamársky, prípadne zasahuje do nejakého odboru.
POCHOPILA na druhýkrát alebo to potrebuješ pretlmočiť do nejakého cudzieho jazyka??? : o)
fuha, ale akoze tvrdit o ludoch, co sa tu vyjadruju k temam, ze su sarlatani, tak to uz vyssi level :D
Fonte, pošleš mi ešte tvoj kontakt na rsamuel4638263(at)gmail.com?
ver, ze to budu len vyhodene peniaze. neviem liecitel vie podla mna len opantat mysel tak, aby mu clovek uveril proste vsetko a on na nom kvazy len zarobil
Omen,
ahoj, môj mail je rsamuel4638263(at)gmail.com
Radoslavka, som podobneho nazoru :D Podla mna je to cira naivita, ak sa niekto rozhodne zajst k niekomu takemu.
Ja takymto veciam jednoducho neverim. Mna nepresvedci nikto, ze takito ludia vedia realne aj pomahat.
Sweet and Organic
ja si myslim, ze existuju aj liecitelia, ktorym sa verit da a ktori aj realne vedia cloveku s danym problemom pomoct. len je asi tazsie takeho najst :D