Vyhrážanie

Príspevok v téme: Vyhrážanie
Dastyy

Dobrý večer, potrebujem poradiť.. Ide o to, že na Pokeci som si písala s jedným chlapom aj sme spolu volávali,.. po pár dňoch ma to už prestalo s ním baviť.. a potom sa mi začal prakticky bezdôvodne vyhrážať (len za to, že som s ním už nechcela byť v kontakte), že ma udá na políciu za obťažovanie, že mi narobí veľké problémy… najprv som to nebrala vážne, tak som mu aj tým štýlom odpisovala, lenže potom sa mi začal vyhrážať, že si ma nájde, že ma zabije, že mu je jedno, že koľko to bude stáť, mal reči na moju rodinu,.. teraz sa fakt bojím, nakoľko neviem, že čoho je schopný..
Poraďte mi prosím, že ako to mám riešiť.. Mala by som ísť s tým na políciu alebo je to len další “Pokecový hrdina” a mám kašlať na to?
Poprípade keď pôjdem na tú políciu treba ukázať celú konverzáciu alebo stačia len screeny správ, kde sú tieto vyhrážky? Nakoľko ho mám zablokovaného a účet zrušený, tak sa už k tej konverzáciu nedostanem..
A dokáže si ma nájsť podľa telefónneho čísla??
Ďakujem za každú pomoc ??

pervmarihuana497

Tvoj slávny otec je dobre známy v kauze s eurofondami v kauze napadnutia útoku na starú ženu atd.A už keď sa bavíš o trestnej činnosti tak isto dobre vieš že si konzument a predajca psychotropných návykových prekurzorov drog, ktoré predávaš prostitútkam a obchoduješ s drogami.Takže tie ženy by mali muži zákona chrániť ale pred drogovo závislým psychopatom ktorého face je tak vyrážkavý od drog.

fmfiain123

Dobrý deň,
kedysi sa vyhrážal môj sused môjmu otcovi. Ten na neho trestné oznámenie na políciu. Polícia najskôr preklasifikovava jeho trestné oznámenie iba na priestupok. To znamená, že dostal maximálne finančnú pokutu. Až keď sa to aj napriek tomu nezmenilo, začali to riešiť ako trestný čin.

marinka548

ak to zachadza tak nejak uz do neusnosnej miery, povedala by som, ze by si chlapec zasluzil, aby vedel, ze uz presvihol taku tu unosnu hranicu

matitima

ak máš všetky správy uložené a poscreenované, tak by som na neho normálne podala trestné oznámenie, nech chlapec vie, že proste prestrelil a s takými rečami sa proste len tak nezahráva

lucyda

Vážne neradno sa zahrávať s takýmito psychopatmi. Odstrihla by som všetky kontakty, veď jeho to prestane baviť, pochybujem, že si ťa nejako vyhľadá, neriešila by som ho. Len sa nudí a chce ťa zastrašiť.

Omen

Dastyy,
bez porady s ADVOKÁTOM nepodnikaj žiadne kroky! Vyhľadaj si takého, ktorý sa venuje trestnému právu alebo bol predtým prokurátor a preber s ním svoj problém. Na základe predložených správ posúdi, či je to na trestné oznámenie a dohodnete sa na ďalšom postupe. Vyzerá to na prečin nebezpečného vyhrážania a prenasledovania, potrebné sú ale dôkazy na naplnenie skutkovej podstaty tohto trestného činu.
Odporúčam neotáľať s návštevou advokáta!!!

pupavka18

Ja by som ešte počkala, je to psychopat, čo je preto na nete, hľadá si obete, neozývaš sa, si zablokovaná, dobre, či on vie o tebe, niečo viac, kde bývas, pracuješ, zver sa s týmto niekomu, nedus to v sebe, lebo strach v tebe narastá a zväčšuje sa

Lebo keď to nahlásiš, ešte viac ho ,, rozčúliš" , prípadne môžeš normálne ísť na mestske odd.PZ a toto vyrozprávať, že čo ďalej,

Lebo vieš, nečakaj, že ťa budú chrániť deň, noc...