Vyhrážanie

Príspevok v téme: Vyhrážanie
Dastyy

Dobrý večer, potrebujem poradiť.. Ide o to, že na Pokeci som si písala s jedným chlapom aj sme spolu volávali,.. po pár dňoch ma to už prestalo s ním baviť.. a potom sa mi začal prakticky bezdôvodne vyhrážať (len za to, že som s ním už nechcela byť v kontakte), že ma udá na políciu za obťažovanie, že mi narobí veľké problémy… najprv som to nebrala vážne, tak som mu aj tým štýlom odpisovala, lenže potom sa mi začal vyhrážať, že si ma nájde, že ma zabije, že mu je jedno, že koľko to bude stáť, mal reči na moju rodinu,.. teraz sa fakt bojím, nakoľko neviem, že čoho je schopný..
Poraďte mi prosím, že ako to mám riešiť.. Mala by som ísť s tým na políciu alebo je to len další “Pokecový hrdina” a mám kašlať na to?
Poprípade keď pôjdem na tú políciu treba ukázať celú konverzáciu alebo stačia len screeny správ, kde sú tieto vyhrážky? Nakoľko ho mám zablokovaného a účet zrušený, tak sa už k tej konverzáciu nedostanem..
A dokáže si ma nájsť podľa telefónneho čísla??
Ďakujem za každú pomoc ??

45sara45

ak mas tie spravy ulozene, zoscreenovane, tak by som to na policiu zaniesla. vies moze to byt hocijaky hlupacik, no ajporiadny psychopat