Osamelost

Príspevok v téme: Osamelost
sunny723

Uz dlhy cas ma trapi ze som osamela. Da sa s tym nejako naucit zit? Mne sa to nedari. Ako to mate ostatni? Je pravdou ze posledne roky uz akosi niesom komunikativna ako som bola v minulosti. Vo vacsej skupine ludi neviem co mam povedat, necitim sa komfortne a to hlavne pri ludoch, ktorych vidim 1x. Priatela momentalne nemam. Ak sa naskytla nahodne nejaka prilezitost spoznat novych ludi casto som mala stastie na falosnych a zavistlivych, boli vedene povrchne rozhovory prip. sa ozvali len ked nieco potrebovali, tak som kontakty prerusila. Dostala som sa do stadia ze nedokazem ludom doverovat, niekedy depky zo samoty. Na zakladnej skole ma sikanovali, nikto to neriesil... Na strednej som tiez do kolektivu nezapadla, az na vyske som mala isty uzky okruh znamych, boli fajn. Lenze ti ludia uz maju svoje rodiny alebo sa odstahovali z vychodu prec. Po 30tke je uz tazsie niekoho spoznat alebo vseobecne nadvazovat nejake kontakty. Alebo je to len moj subjektivny pocit? Chybaju mi taki partaci na rozhovory, na obycajnu prechadzku ci kavu.... Svoje zaluby aj pracu mam, ale clovek niekedy potrebuje zopar přátel proste mít. Robim nieco zle? Je tu niekto s podobnym osudom?

ruufinka

Potom to nie je ten správny kolektív. Ale aj keď máš v partii samých zadaných a ty si single, tak sa tak nejak cítiš tak prirodzene osamelo podľa mňa

Libertz

Tiez som natom podobne az nato ze som chalan a na strednej som do kolektivu potom zapadol, avsak to bolo tak jediny raz potom uz to boli ked tak len nejaki znami na VS a tak.. odkial si?

cicilka

tiez som toho nazoru, treba si len jednoducho najst nejaky konicek, socializovat sa. uvidis, ze s tym pride vsetko ostatne, aj spoznas kopu zaujimavych ludi.

hedviga1884

ty sama to musis chchiet zmenit a nie sa len utapat v tom, ze sa ti nedari, mala by si si najst aspon nejaku kamosku na pokec. zacni niekam chodit, napriklad cvicit alebo tancovat a tam isto postretas mnoho ludi