Ženy ako sa dá schudnúť zo stehien a bokov?Vždy som ich mala geneticky silnejšie, ale teraz po pôrode je to fakt katastrofa...v podstate som schudla všetky kilá, čo som v tehotenstve nabrala, ale tieto moje problémové partie zostali väčšie a neviem č s tým.
Ako schudnúť zo stehien a bokov
určite necvičiť iba teraz túto oblasť, zapojte celé telo, striedajte pri tréningoch časti tela
mne ukazál tréner čo sa na čom cvičí, je dobré kombinovať kardio a iné cviky aj silové
pomôcky vedia obzvlášniť tréning, ja používam stále niečo, AJ cvičenie na stroji má niečo do seba, Mám doma jeden www.fitham.sk
inšpirujem sa rôznymi trénermi ktorí majú svoje kanále na Youtube, podľa nich cvičím, Ja mam veľa pomocok z fitham práve s ktorými si dopomáham
náhodou,väčšie stehná a boky sú sexy ;) a ešte keď sú trochu vyšportované..
pitný režim je problém mnohých ľudí..
...celulitidu ale moze mat aj na svedomi nedostatocny pitny rezim.
tak ale celulitidu maju aj mlade baby, to hold niekedy aj genetika zauraduje.
mne sa zdá, že mi na tieto partie najviac funguje kombinácia kolobežkovania a otužovania studenou sprchou, to je fajn aj ako prevencia celulitídy...
Mne sa pevnejsie stehna pomohlo pravidelne bicyklovanie. Kupila som si lahucky bicykel Rascal na www.cyklospeciality.sk a odvtedy je to moja velka zaluba.