Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamarát 32 ročný panic rada

Príspevok v téme: Kamarát 32 ročný panic rada
Filippp

Ahojte prosím poradte.

Môj najlepší kamarát nedávno oslávil 32 rokov, problém je že nikdy nemal žiaden vstach, nikdy nedržal ženu ani za ruku, proste nič.

Pokusal sa, chodil na rande asi 10x ale vždy neúspešné a s kazdym dalsim rande je viac v depresi.

On je taky introvert ze je tichi uzatvoreny do seba nema žiadne skúsenosti.

Poslednú dobu už sa mi niekedy ani 2 dní neozýva a potom napise že sa necitil dobre a pil doma vodku. Bojim sa ze si nieco spravi.

Kristiankk

V tejto dobe, je pre priemerne vyzerajuceho chlapa takmer nemozne najst priatelku, jedine nejaku co ju podvadzal dobre vyzerajuci tak pre nu bude dobry uz aj taky.

Filippp

Ďakujem za rady ja viem že ho to moc trapi že nikoho nema lebo často o tom rozpráva a utapa sa v tom.
Takze asi mu nepomôže take nech na to nemyslí atď.
On je aj s takej rodiny kde sa ho stále pýtajú že prečo nikoho nemá a nevedia to pochopiť.
Dokonca mi hovoril že si ho raz zavolali rodičia a pýtali sa ho že či je gay, že im to môže na rovinu povedat, lebo inak si nevedia vysvetlit prečo do teraz nedoniesol žiadne dievča predstavit domov.

Ernest-ernie

Libertz to čo píšeš že od roku 2008 po 2018 sa počet takto zúfalých mužov strojnásobil, to presne sedí aj s tým čo si ja všímam.
To je jednoduchá priama úmera nakoľko požiadavky žien sa od roku 2008 strojnásobili.
Cca od roku 2008 začal rásť vo veľkom Facebook, zaujímavé že ako to sedí.
Pred cca 2 týždňami som sa rozprával s jednou 35 ročnou inteligentnou ženou ktorá mi doslova povedala že ľutuje dnešných mužov keď vidí ako sa ženy správajú a aké majú priority. To hovorí za všetko.

Kristiankk

Ldok , presne presne :) toto aj ja robim a este si uplne vychutnavam ked ide akoze nejaka pekna baba a mysli si ze kvoli jej vzhladu nie je nad nu , tak absolutne si ju nevsimam akoby ani neexistovala .

Ldok

Som na tom rovnako. Donedávna ma to trapilo viac, teraz už čoraz. Snažim sa voči tomu obrniť takým spôsobom, že sa zameriavam len na seba, budujem si charakter narcisa a egocentrika a ženami a úspešnymi mužmi pohŕdam. Keď vidím nejaký približijúci sa hrkutajúci si pár, hneď sa reflexívne otočím na inú stranu až kým mi nezmiznú z obzoru.

Alkoholom si blížiť nemám v pláne (hoc občas zhrešim). Venujem sa cestovaniu. turistike a dobre sa najem. Toto dokáže na 90 % vykompenzovať absenciu vzťahov v mojom živote.

natalia_sps

Zdravím vás. Napadlo mi spýtať sa, či ste neuvažovali nad možnosťou ísť na tantrickú masáž. Nie je to prostitúcia, má to trošku hlbší rozmer. Ženy ktoré sa tomu venujú musia mať nejaké vedomosti a sú citlivé. Pre vášho priateľa alebo kohokoľvek v podobnej situácii by to aspoň podľa mňa bola výborná pomoc. Teda ja byť mužom, keď už mám niekde platiť za dámsku spoločnosť, radšej by som šla na tantru ako do nevestinca. Ale opakujem, tie ženy nie sú prostitútky, len pracujú so sexualitou. Inak ako poznáme z telky apod. ostatne to je podľa mňa dôvod prečo majú ľudia, aj muži aj ženy, v tomto smere problémy. Alebo jeden z dôvodov. Každopádne, nemajte voči takejto práci predsudky. Je to platené to áno, ale muž sa nemusí obávať, že ho žena odmietne kvôli vzhľadu. Pre introverta to môže byť náročné aby sám urobil takýto krok, ale hádam že ako jeho kamarát by ste ho v tom vedeli podporiť. Nebojte sa toho, tie ženy majú citlivý prístup. Napríklad na bazoš.sk sú masérky, ktoré ponúkajú takéto služby. Určite budú aj inde, ale ja som nejaké náhodou našla práve tu.
Ten jeho problém z alkoholom...neviem aký vážny je, možno potrebuje liečenie, ale ak je dôvodom jeho pitia osamelosť a nenaplnená potreba blízkosti druhého človeka, tak odvykačka mu nepomôže. Z alkoholu možno len presedlá na lieky...
Zvážte to.

Kristiankk

Ak sa nepaci zenam, tak nema absolutne ziadnu, ale ze ziadnu sancu si najst ( mozno nejaku co ho bude podvadzat a to by ho uz poslalo definitivne do kolien) urcite tu budu nejake nezmyselne rady ludi co neboli v tejto situacii cize poradia jedine tak velke... ja som v skoro rovnakej situacii ale nezobral som to tak zle ale uzivam si zivot sam a venujem sa len sebe, chodim na vylety, dovolenk atd , mam vela volneho casu. Takze porad mu aj ty presne to iste. Nikde nie je napisane ze clovek nemoze byt stastny sam

Libertz

ked je v hentakych stavoch ze aj alkohol, ozaj to uz len odbornu pomoc. A ze takych je v dnesnej dobe. Dufam ze ja sa k hentakemu stavu teda nedopracujem lebo ozaj viem ake toto cele je. Pripadne ked ho trapi hlavne to ze nema sexualnu skusenost nech si zaplati privat. Ked to ze nema vztah a vsetky veci s tym spojene to tazko. S tym bojujem aj ja vela rokov. A takych chalanov byva na forach celkom dost. Bohuzial je taka doba. Aj podla statistik v roku 2018 bol podiel takychto chalanov trikrat vyssi nez v roku 2008. A teraz to je urcite este vyssie.