Zdravím vás. Napadlo mi spýtať sa, či ste neuvažovali nad možnosťou ísť na tantrickú masáž. Nie je to prostitúcia, má to trošku hlbší rozmer. Ženy ktoré sa tomu venujú musia mať nejaké vedomosti a sú citlivé. Pre vášho priateľa alebo kohokoľvek v podobnej situácii by to aspoň podľa mňa bola výborná pomoc. Teda ja byť mužom, keď už mám niekde platiť za dámsku spoločnosť, radšej by som šla na tantru ako do nevestinca. Ale opakujem, tie ženy nie sú prostitútky, len pracujú so sexualitou. Inak ako poznáme z telky apod. ostatne to je podľa mňa dôvod prečo majú ľudia, aj muži aj ženy, v tomto smere problémy. Alebo jeden z dôvodov. Každopádne, nemajte voči takejto práci predsudky. Je to platené to áno, ale muž sa nemusí obávať, že ho žena odmietne kvôli vzhľadu. Pre introverta to môže byť náročné aby sám urobil takýto krok, ale hádam že ako jeho kamarát by ste ho v tom vedeli podporiť. Nebojte sa toho, tie ženy majú citlivý prístup. Napríklad na bazoš.sk sú masérky, ktoré ponúkajú takéto služby. Určite budú aj inde, ale ja som nejaké náhodou našla práve tu.
Ten jeho problém z alkoholom...neviem aký vážny je, možno potrebuje liečenie, ale ak je dôvodom jeho pitia osamelosť a nenaplnená potreba blízkosti druhého človeka, tak odvykačka mu nepomôže. Z alkoholu možno len presedlá na lieky...
Zvážte to.